Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:38 14.07.25 
Култура и изкуство
   >> Телевизия
*Кратък преглед

Тема Защо в България не се правят американски ситкоми?нови  
Автор koлoeздaчa (Форд маниак)
Публикувано05.09.08 23:17

Защо в България не се правят ситкоми, а екшъни, които инкой не гледа?

В отговор на:

"Би било хубаво в България да се снимат не американски екшъни, които никой не гледа, ами американски ситкоми като Женени с деца например", твърди нашумелият напоследък интернет форумец Елин. "Лично аз се интересувам от реклами, но бих участвал и в кино продукции. И все пак мисля, че ако американците започнат да снимат ситкоми у нас те ще имат успех. Според мен биха се гледали повече от екшъните, които се правят в момента." Форумецът естествено не смята да се занимава с участия в реклами като основно занимание, а иска самият той да създава рекламити. "Най-любими са ми телевизионните реклами, обаче Интернет рекламата и печатната реклама също ми харесват. Имам много оригинални идеи. Като цяло за мен рекламата не е просто бизнес, тя е изкуство, изискващо креативност. За мен в рекламата скука няма.", твърди още Елин.

Тема Re: Защо в България не се правят американски ситко [re: koлoeздaчa]  
Автор Doc Braun (force)
Публикувано08.09.08 21:34

що триете бе

Тема Re: Защо в България не се правят американски ситконови [re: Doc Braun]  
АвторГocт (Нерегистриран)
Публикувано09.09.08 09:41

Ами може би защото се заяждаш и пишеш глупости?

По темата: Аз не познавам този форумец (рядко пиша по форуми), обаче смятам, че идеите му са доста добри. Ако у нас американците снимаха ситкоми като Женени с деца и Всички обичат Реймънд с поне двама.трима български актьора щяха да бъдат по-гледаеми от глупавите екшъни, които бълват сега. Та тези екшъни дори и в България никой не ги гледа, а какво остава в САЩ?

Тема Re: Защо в България не се правят американски ситконови [re: Гocт]  
Автор Doc Braun (force)
Публикувано09.09.08 11:36

кого мислеш че лъжеш бе педерасче смотано,сам си ги пишеш тия теми ясно ли бе колоездачо анадолски-колкото пъти и да смениш ника си оставаш малкото лайно елин мечатещо за гъза на трифонов и пак ще изядеш боя както винаги
ВИНАГИ ЗНАЕМ КЪДЕ СИ

Редактирано от Doc Braun на 09.09.08 11:39.

Тема Леле как лъжеш, товя е грях!нови [re: Doc Braun]  
АвторГokcт (Нерегистриран)
Публикувано09.09.08 13:19

Аз никога не лъжа.
Ако искаш да знаеш този Елин, до колкото знам не харесва Шоуто на Слави.
А аз по БТВ само Шоуто на Слави гледам.
И той е от София, а аз съм от Пловдив.
Но сега съм на гости при едни приятели в друг град.

Тема Re: Защо в България не се правят американски ситкоми?нови [re: koлoeздaчa]  
АвторO98 (Нерегистриран)
Публикувано09.09.08 16:33

Kаква е разликата м-ду. творческо и креативно?
Можеш ли да обясниш, че нещо сме недосетливи???

Тема Re: Защо в България не се правят американски ситкоми?нови [re: O98]  
АвторГocт (Нерегистриран)
Публикувано09.09.08 16:45

Не знам аз само копирах статията.
По форуми никога не пиша от мое име.
Винаги копирам някакви статии.
А от тази година вече няма да пиша изобщо по форуми.
Защото хората в Нета са кучки.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.