|
Тема
|
Защо в Събота и Неделя дават само простотии?
|
|
Автор | rocт (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.02.08 18:18 |
|
Не само, но основно простотии дават. Ето например днес не видях да има Окна по ТВ2. Защо? Защо все през работната седмица са интересните неща? Хората може да си имат работа тогава. Писна ми телевизията да е само за мързеливите. В Събота и Неделя дори вече не дават интересни филми. Само тъпотии и повторения. Същото и с часовете - готини неща се излъчват в неподходящо време (твърде късно или твърде рано през деня), а в 19:00-21:00 едва ли не има дупка. При някои са новини, но не при всички. А и кой ги гледа вече? А ми писна заради Окна да седя до 22:00 часа и сутринта да не мога да стана. Не ви ли писна цяла седмица да учите или работите, а в Събота или Неделя, когато почивате да не дават нищо? Остава само петъка, ако са ви пуснали по-рано или не сте ходили. При мен само понеделника е свободен, и то не изцяло, защото уча. Писна ми от простотии.
| |
Тема
|
Re: Защо в Събота и Неделя дават само простотии?
[re: rocт]
|
|
Автор |
TV2 (непознат
) |
Публикувано | 02.02.08 20:04 |
|
Много тъпа програма
| |
Тема
|
[re: TV2]
|
|
Автор | Aнoнимko (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.02.08 20:23 |
|
Имам предвид не само ТВ2, ами българските телевизии като цяло. Явно считат, че зрителите им са или домакини, така наречените Супер майки (които впрочем вече не съществуват - жените работят също, поне повечето), които по цял ден са вкъщи или хора, които не ходят на работа, или за мързеливците.
| |
Тема
|
[re: rocт]
|
|
Автор | ***** (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.02.08 21:39 |
|
Ами защото има кой да ги гледа,бе чоджум!Излез се поразходи,ако те ядоса някой-напсувай го,ако и от това не разбира,набий го.
| |
Тема
|
[re: *****]
|
|
Автор |
SUBJECT (basic) |
Публикувано | 03.02.08 22:16 |
|
че кой си стои в къщи събота и неделя? а и ако го правите , поне нет имате, аз ли да ви уча какво да правите с него, ако не ви стигат интересните неща по бг сървърите учете езици! ТВ е за баба и дядо
| |
Тема
|
[re: SUBJECT]
|
|
Автор | aз (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.02.08 22:28 |
|
А къде да ходя? Да събирам буркани от село ли? Слушай , не ми говори за нета, защото точно такива форуми като този, които са като наркотик за мен и за други хора ни превръщат в шибани социопати.
| |
Тема
|
[re: aз]
|
|
Автор | възpacтeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.02.08 11:38 |
|
Е, аз имам и няколко тв, и нет, и съм възрастен човек, отговорно работещ при това, но събота и неделя съм на ски, най-често на Боровец. И друг тип адреналин, и въздух, и вс останало. Препоръчвам ви го...Нета като наркотик? Странно...
| |
|
|
|
|