Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:12 02.11.25 
Култура и изкуство
   >> Телевизия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Метин Енимехмедов води в конкурса “Танцувай с мен”нови  
АвторCлaвиШoy (Нерегистриран)
Публикувано18.12.06 21:59

Завърши и шестият изпит в конкурса “Танцувай с мен”. Кандидатите за ферарито направиха своеобразна обиколка на света с характерните за различни народи танци, изпълнявайки ги с много жар и ентусиазъм. Не закъсняха и високите оценки на журито. Този изпит беляза пик на максималните оценки. Седем от дванайсетте финалисти или малко над 58% са отличниците. По 30 точки получиха за изпълненията си Метин, Моника, Мариела, Евгени, Кирил, Лилия и Алина. По 29 точки имат Йоана и Цветомир, 27 има Самоел и по 26 точки получиха Павлина и Живко.
Във временното класиране вече води Метин Енимехмедов със 172 точки. Предстоят още шест изпитания преди някой от финалистите да подкара ферарито.

http://www.slavishow.com/index.php?cat=1&mid=49&id=5759

http://www.slavishow.com/index.php?cat=1&mid=49&id

Тема Re: Метин Енимехмедов води в конкурса “Танцувай с мен”нови [re: CлaвиШoy]  
АвторУчин Дoл (Нерегистриран)
Публикувано18.12.06 23:37

Първо обясни за какъв Метил и за какво шоу и за какви танци става дума, щото никой не гледа простотиите на bTV вече от 1 година.

Тема шоу???нови [re: CлaвиШoy]  
АвторXaxo (Нерегистриран)
Публикувано18.12.06 23:49

Хух! Верно ли гледаш тази простотия по би телевизия?? Значи ти си бил единственият зрител!

Автор Prison Break Fan (мечиче бях)
Публикувано19.12.06 11:58

За пореден път Слави успя да посъбуди интерес към шоуто си, интересен е конкурса,момчетата и момичетата танцуват супер, а може и малко да обогатим културата си по отношение на танцовото изкуство.
Интересно ми е кой ще спечели, наистина Метин е един от талантите, открит по време на състезанието.

АвторLost (Нерегистриран)
Публикувано19.12.06 22:29

Наистина, този конкурс е страшно интересен и много нестандартен-точно за това и го следя всъщност

.Поне нещо различно в тв-то, че напоследък все скучни неща дават...
Поздрави

Автор RepeatableRead (transactional)
Публикувано20.12.06 11:09

Това жури е много зле.
Критериите трябва да се завишат - не може да се дават толкова много максимални оценки. Максималната оценка трябва да е по скоро рядкост.

Тема Re: Метин Енимехмедов води в конкурса “Танцувай с [re: RepeatableRead]  
Автор Sev ()
Публикувано20.12.06 16:23

споко
ще ви кажа кой ще спечели
любимката на Слави - Лили

Тема Re: Метин Енимехмедов води в конкурса “Танцувай снови [re: Sev]  
АвторПaцo (Нерегистриран)
Публикувано20.12.06 18:22

Не си познал-точно турчинът му е любимец.Разбира се жалко ,че не се казва Лили Иванова,ама не може всичките предпочитания на С.Т. накуп да се съберат.Язък за Самоел,който танцува най-добре ,ама това надали е решаващо .

Тема Re: Метин Енимехмедов води в конкурса “Танцувай с мен”нови [re: RepeatableRead]  
АвторLost (Нерегистриран)
Публикувано20.12.06 19:40

Ох, как мразя по симпатия да се гласува, ама какво да се прави....

Така като няма единна система за оценяване как може да се дава обективна оценка...еми не може.Така най-спокойно може да се даде ферарито на предварително избран човек! Не че и със система не може, ама пък така е най-явно?!!...Поне е забавно като танцуват, а оценяването за мен е на заден план
Поздрави

Тема Re: Метин Енимехмедов води в конкурса “Танцувай снови [re: Пaцo]  
Автор Sev ()
Публикувано22.12.06 09:22

ще видим

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.