|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Иво Папазов спечели наградата на публика
|
|
| Автор | atasa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.03.05 23:40 |
|
|
Иво Папазов кларинетиста-виртуоз спечели наградата на публиката в световните музикални награди на радио Би Би Си.
| |
|
Тема
|
Re: Иво Папазов спечели наградата на публика
[re: atasa]
|
|
| Автор | fen (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.03.05 00:30 |
|
|
ашколсун:))))
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Py* (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.03.05 02:00 |
|
|
Браво, Иво !!!
| |
|
Тема
|
[re: Py*]
|
|
| Автор |
Mediaworld (ентусиаст) |
| Публикувано | 06.03.05 03:01 |
|
|
Да, като 1235097 пъти сме гласували... Ако тук никой не знаеше за класацията, едва ли той щеше да е първи. Аз не гласувах за него, защото имаше хора, които заслужават повече, а и ме дразни, че вместо да ме карат да гласувам за тези, които искам, трябва да гласувам непременно за българите, за да нямам угризения, че не съм патриот.
Папазов, честита награда от БЪЛГАРСКАТА публика!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
B@L@RK (Прерасъл) |
| Публикувано | 06.03.05 03:08 |
|
|
Честито, нали за това гласувахме за него!:)
И да не им харесва на някои - аз съм българин и искам да се поизтика българската музика малко напред, та може някой ден тя да се хареса и да стане световна мода. Както е с арабската, индийската, ирландската и т.н. Нашата да не е по-назад???
Напред българи!!!
А много се дразня като искаш да помогнеш за някаква кауза и някой си веднага почне да роптае.
"Те ще ми казват за кой да гласувам...!"
Те ти предлагат защото а българи, а теб щом не ти се иска никой никога и да не разбира за тая държавица и типове като тебе да я тъпчат в калта си гласувай за любимката на Роро!!!
Тема
|
[re: B@L@RK]
|
|
| Автор |
Mediaworld (ентусиаст) |
| Публикувано | 06.03.05 03:12 |
|
|
Пич, нали се сещаш, че с такова бутане нашата музика няма да се изтика напред. Ще стане модерна като арабската, гръцката или индийската, ако е добра. А и да не мислиш, че с такива анкети това ще стане?
Аз не тъпча никого в калта. Просто тази победа не е честна. И понеже все за пробив говориш - основно правило в бизнеса гласи, че ако направиш нещо подмолно в един момент винаги ще ти се върне!
| |
|
Тема
|
[re: Mediaworld]
|
|
| Автор |
B@L@RK (Прерасъл) |
| Публикувано | 06.03.05 03:18 |
|
|
Аз лично не виждам нищо нелегално в печеленето на тази награда!
Имаше гласуване - гласуваше се!
Нямаше генериране както при манекенката преди година, тъй че аз лично не виждам нищо подмолно.
Да не мислиш, че в други държави не гласуват за собствените си изпълнители горе-долу по същия начин и там не действа в тях патриотичното чувство?
Тема
|
[re: B@L@RK]
|
|
| Автор |
Mediaworld (ентусиаст) |
| Публикувано | 06.03.05 03:51 |
|
|
Хахахахахахахахаха! Ако и в другите държави правеха селските номера, които правим ние тук, мислиш ли, че Ибряма изобщо има шанс? Не знам дали знаеш, ама ние сме една от държавите в Европа с най-малък процент ползващи интернет...
| |
|
|
|
не си прав. първо той не е номиниран от нас, българите. номинацията си е от BBC. второ- за съжаление той е много по-популярен извън границите на България. аз лично за първи път чух името му в щатите, където за неговите концерти, българите там изкупуваха билетите седмици предварително. според мен подкрепата която е получил от хора които го оценяват по неговите качества, а не защото е българин е била доста по осезаема.
Do you know, that everytime you're near
Everybody else seems far away...
Make them disappear
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
лyдoтo eвpeйчe (atzuv) |
| Публикувано | 06.03.05 13:55 |
|
|
Ура!!
Аз лично съм пуснала 10 гласа за него:)
Е, заслугата е и на колегите, че ми казаха за предстоящото събитие
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|