|
|
|
Тема
|
Рекламата на ПИБ
|
|
| Автор | Kyпyвaчka (Нерегистриран) |
| Публикувано | 24.11.05 09:02 |
|
|
Аз ли не видях добре или наистина снощи рекламата на ПИБ беше с двама хомосексуални мъже?
| |
|
Тема
|
Re: Рекламата на ПИБ
[re: Kyпyвaчka]
|
|
| Автор | Пeнчo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 24.11.05 12:05 |
|
|
И аз се чудех добре ли съм видял. Но щом и друг го е видял значи е вярно.
Рекламата беше двама педала се канат да се надупват един друг и накрая се появява надпис:
"Първа Инвестиционна Банка - банката на педалите"
Някой определено е полудял в тази банка.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | FlB (Нерегистриран) |
| Публикувано | 24.11.05 13:47 |
|
|
Да, и какво от това, тази реклама я има и в още няколко варианта: със "нормални" хора и с баба и дядо. И недоумявам, защо си мислите, че хомосескуалните нямат право да си влагат парите в банка !? Че те май са доста по-богати от "нормалните", по мои наблюдения.........
| |
|
Тема
|
[re: FlB]
|
|
| Автор | pedal (Нерегистриран) |
| Публикувано | 24.11.05 14:17 |
|
|
Dosta po-bogati :))))) i prodaljavat da bogateyat dokato Vie se 4udite kakvi etiketi da im turite.
Sha mi prudnete na gumi4kata s vashte komentari :)))))
| |
|
Тема
|
[re: Пeнчo]
|
|
| Публикувано | 24.11.05 14:31 |
|
|
Баси шантавата банка и педалската държава дето сме!
| |
|
Тема
|
[re: FlB]
|
|
| Публикувано | 24.11.05 14:33 |
|
|
Хомосексуалните имат право да си влагат парите където си искат.
Все ми се струва, че рекламите са насочени към масовия потребител.
Явно под масов потребител у нас се визират и т.нар. в друг постинг /успех - хм - момчета / педали
| |
|
Тема
|
а ти как разбра, моме,,,
|
|
| Автор | Пpoдaвaчkaтa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 24.11.05 18:24 |
|
|
че са гей? Да не си пробвала да ги сваляш, па не са ти пуснали? Ма не е задължително да са гейове, може просто да си грозна и дърта?
Апропо, в нормалните държави и общества когато има такава реклама, за двама души , винаги има двама млади, двама стари, двама негри, двама гей и т.н.
Споменах ли, че това е в НОРМАЛНИТЕ държави и обещства, купувачке моя?
И пак там ако направят реклами, без да има вариант с гейове, то тогава ще ги осъдят за дискриминация и то с пари, които плаща държавата (данъкоплатците ). Ей са разбра ли колко е далече твойто село от Европата и цивилизацията...
И преди да си казала нещо - жена съм и не съм гей, ок? 
| |
|
Тема
|
Рекламата е оригинална
[re: Пpoдaвaчkaтa]
|
|
| Автор | Caшo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 24.11.05 20:06 |
|
|
И явно е постигнала целта си щом вече се обсъжда. На мен ме кефи!
| |
|
Тема
|
Re: Рекламата е оригинална
[re: Caшo]
|
|
| Автор | kaka Mapa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 24.11.05 23:08 |
|
|
Много странна логика - "рекламата се обсъжда, значи си е свършила работата" - Сигурно го преподават на първокурсиците в съответния факутатет.
Но някой е сбъркал. Отблъскавщата реклама прави лошо впечатление и какво от това - банката не става по-популярна. Аз не се асоциирам с гея, дядото или пича, не си и помислям да си местя спестяванията или да ползвам кредит в тази банка. Т.е. парите на нещастната банка са опълнили джобана рекламиста, няма възръщаемост.
Една банка твърдеше, че клиентите им били скъпи и отиват да ги обслужват с лимузина... лоша тактика, лоша...
| |
|
Тема
|
Re: Рекламата е оригинална
[re: kaka Mapa]
|
|
| Автор |
Щepбak (predavatel.com) |
| Публикувано | 25.11.05 12:22 |
|
|
Мисля си, че хората, които харчат пари в България са оптимисти, и в този смисъл стратегията на ПроКредит - "ПроЕктирай, ПроЗрачно, ПроВървя ми, ПроСто, ПроДължи" може да бъде далеч по-успешна. Поне на мен ми харесва, за разлика от извратените истории за баби, които бъркат телефона с пачка стотачки или клиенти на банката, които се возят в дълки черни коли и после играят на мач с бележките, които им дават в банката ... Все пак става въпрос за пари, а не за кренвирши   
| |
|
|
|
|