Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:49 08.12.25 
Култура и изкуство
   >> Телевизия
*Кратък преглед

Тема Рекламата на ПИБнови  
АвторKyпyвaчka (Нерегистриран)
Публикувано24.11.05 09:02

Аз ли не видях добре или наистина снощи рекламата на ПИБ беше с двама хомосексуални мъже?

Тема Re: Рекламата на ПИБнови [re: Kyпyвaчka]  
АвторПeнчo (Нерегистриран)
Публикувано24.11.05 12:05

И аз се чудех добре ли съм видял. Но щом и друг го е видял значи е вярно.

Рекламата беше двама педала се канат да се надупват един друг и накрая се появява надпис:
"Първа Инвестиционна Банка - банката на педалите"

Някой определено е полудял в тази банка.

Тема Re: Рекламата на ПИБнови [re: Kyпyвaчka]  
АвторFlB (Нерегистриран)
Публикувано24.11.05 13:47

Да, и какво от това, тази реклама я има и в още няколко варианта: със "нормални" хора и с баба и дядо. И недоумявам, защо си мислите, че хомосескуалните нямат право да си влагат парите в банка !? Че те май са доста по-богати от "нормалните", по мои наблюдения.........

Тема Re: Рекламата на ПИБнови [re: FlB]  
Авторpedal (Нерегистриран)
Публикувано24.11.05 14:17

Dosta po-bogati :))))) i prodaljavat da bogateyat dokato Vie se 4udite kakvi etiketi da im turite.
Sha mi prudnete na gumi4kata s vashte komentari :)))))

Тема Re: Рекламата на ПИБнови [re: Пeнчo]  
Публикувано24.11.05 14:31

Баси шантавата банка и педалската държава дето сме!

Тема Re: Рекламата на ПИБнови [re: FlB]  
Публикувано24.11.05 14:33

Хомосексуалните имат право да си влагат парите където си искат.
Все ми се струва, че рекламите са насочени към масовия потребител.
Явно под масов потребител у нас се визират и т.нар. в друг постинг /успех - хм - момчета/ педали

Тема а ти как разбра, моме,,,нови [re: Kyпyвaчka]  
АвторПpoдaвaчkaтa (Нерегистриран)
Публикувано24.11.05 18:24

че са гей? Да не си пробвала да ги сваляш, па не са ти пуснали? Ма не е задължително да са гейове, може просто да си грозна и дърта?

Апропо, в нормалните държави и общества когато има такава реклама, за двама души , винаги има двама млади, двама стари, двама негри, двама гей и т.н.

Споменах ли, че това е в НОРМАЛНИТЕ държави и обещства, купувачке моя?
И пак там ако направят реклами, без да има вариант с гейове, то тогава ще ги осъдят за дискриминация и то с пари, които плаща държавата (данъкоплатците ). Ей са разбра ли колко е далече твойто село от Европата и цивилизацията...

И преди да си казала нещо - жена съм и не съм гей, ок?

Тема Рекламата е оригиналнанови [re: Пpoдaвaчkaтa]  
АвторCaшo (Нерегистриран)
Публикувано24.11.05 20:06

И явно е постигнала целта си щом вече се обсъжда. На мен ме кефи!

Тема Re: Рекламата е оригиналнанови [re: Caшo]  
Авторkaka Mapa (Нерегистриран)
Публикувано24.11.05 23:08

Много странна логика - "рекламата се обсъжда, значи си е свършила работата" - Сигурно го преподават на първокурсиците в съответния факутатет.

Но някой е сбъркал. Отблъскавщата реклама прави лошо впечатление и какво от това - банката не става по-популярна. Аз не се асоциирам с гея, дядото или пича, не си и помислям да си местя спестяванията или да ползвам кредит в тази банка. Т.е. парите на нещастната банка са опълнили джобана рекламиста, няма възръщаемост.

Една банка твърдеше, че клиентите им били скъпи и отиват да ги обслужват с лимузина... лоша тактика, лоша...

Тема Re: Рекламата е оригинална [re: kaka Mapa]  
Автор Щepбak (predavatel.com)
Публикувано25.11.05 12:22

Мисля си, че хората, които харчат пари в България са оптимисти, и в този смисъл стратегията на ПроКредит - "ПроЕктирай, ПроЗрачно, ПроВървя ми, ПроСто, ПроДължи" може да бъде далеч по-успешна. Поне на мен ми харесва, за разлика от извратените истории за баби, които бъркат телефона с пачка стотачки или клиенти на банката, които се возят в дълки черни коли и после играят на мач с бележките, които им дават в банката ... Все пак става въпрос за пари, а не за кренвирши

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.