Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:03 08.12.25 
Култура и изкуство
   >> Телевизия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема novoto logo na Nova TVнови  
Автор monorex (минаващ)
Публикувано13.09.05 22:10

vidiahte li go "nova" i "o" v kvadratche, smeniat kashovete, shapkite , vsichko.
Ot 19 sept. ... shte gi vidim

Тема Re: novoto logo na Nova TVнови [re: monorex]  
Автор * * * (непознат )
Публикувано13.09.05 23:26

Логото става, не че е най-доброто, но мисля че е пъти над сегашното. Повече ме смущава това, че Коритаров ще ни тормози всяка сутрин и то вече 2 часа. Щото доколкото разбрах новия сутрешен екип са той и Лора Крумова. А и поредното повторение на "Сексът и градът"... въобще, старата песен на нов глас.

Тема Re: novoto logo na Nova TVнови [re: * * *]  
Автор Mediaworld (пристрастен)
Публикувано14.09.05 01:40

Сексът и градът ще е последен сезон. Коритаров е сутрин с Лора Крумова, понеже отново не са се разбрали с Милен. Той ли много иска, те ли нещо не са навити да работят повече с него. По-вероятно е първото, но ми е все едно. Странно ми е, че сутрешният блок ще е с публика.

1. Кой ще става рано сутрин да ходи в публиката?
2. Това да не е шоу?

Както и да е. Ако надписът Нова беше без странно голямото О - ОК. Принципно е добре, ама не ми харесва, че е на латиница и че прилича на логото на Нокиа. Ще видим кашовете как ще са, но не храня надежди. Визията на Нова никога не е била добре.

Тема Re: novoto logo na Nova TVнови [re: Mediaworld]  
Автор nik ()
Публикувано14.09.05 10:40

Къде го видяхте това лого? В момента Нова си е със старото досадно.

Behold! I'M COMING SOON!

Тема Re: novoto logo na Nova TVнови [re: nik]  
Автор Paul Trueman (EastEnder)
Публикувано14.09.05 11:51

Снощи, по новините от 19,15h.
Ето малко информация от сайта на Нова.

13 Септември 2005, вторник
"НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ"
От понеделник 19 септември започва новата програмна схема на Нова телевизия. Предстоящият сезон е пълен с много изненади, реалити шоута, игри, сериали и филми от световния кино афиш. От понеделник имаме и ново лице – логото на телевизията. За първи път официално пред публика то беше представено тази вечер на коктейла на Нова телевизия. Много и интересни неща предлага Нова телевизия на своите зрители през следващия сезон. Започваме с нова опаковка и лице, което е направено от изцяло български дизайнери. От 19 септември, всеки делничен ден, точно в 06.55 часа от напълно обновеното студио водещите Лора Крумова и Георги Коритаров с усмивка ще казват “Здравей, България” на всички свои зрители. Сутрешният ни блок ще бъде с продължителност 2 часа. В студиото ще има публика, която ще може да коментира събитията от деня заедно с водещите и да отправя своите въпроси директно в ефир. От 19 септември новините на националната медиа ще запазят обичайните си часове. Новото при нас са кратки емисии с най-важните теми от деня в 15 и 17 часа. Продължаваме и с рубриката "Темата на Нова", където ще разследваме обществения живот, политическите и социални въпроси. Вторият сезон на най-популярното българско шоу – “Биг брадър” стартира в понеделник точно в 20 часа. Съквартирантите са 15 – 8 мъже и 7 жени. Камерите този път ще бъдат 30, а не 26. В края на шоуто зрителите ни ще определят победителят, който ще си тръгне с 200 000 лева. “Сделка или не” – най-новата ни игра е абсолютен хит сред телевизионните игри по целия свят. Там наградата може да достигне 75 хиляди лева, но това зависи не само от познанията на играчите, а и от техния късмет. Ловците на гафове, “Господарите на ефира”, в чийто екип има двама нови водещи и две нови Адреналинки ще се излъчват всяка делнична вечер от 21.00 часа. “Кафе пауза” е новият български сериал на Нова телевизия – ситуационна комедия, която пресъздава живота на хората, работещи в един офис пред любимо за нас място – кафе машината. Част от програмата ще бъде и поредицата “Междузвездни войни” с премиера на втори епизод “Отмъщението на Ситите”, както и много касови заглавия от световното кино.“Клъцни-срежи” – друго ново заглавие по Нова телевизия, е сериалът, който преобърна представите за пластичната хирургия в световен мащаб. Освен него други хитови сериали, който ще имате възможност да гледате само при нас са “Забравени досиета” и “Сексът и градът”.

Тема Ето гонови [re: monorex]  
Автор Гeвpek (стария)
Публикувано14.09.05 17:56

автор: erogance

Целият текст и снимки:

Редактирано от Гeвpek на 14.09.05 17:57.

Тема Re: Ето гонови [re: Гeвpek]  
Автор nik ()
Публикувано14.09.05 19:58

Много по-добре е от настоящето.

Behold! I'M COMING SOON!

Тема Re: Ето гонови [re: Гeвpek]  
Автор Tomoe (аниме гуру)
Публикувано14.09.05 20:49

Ама то наистина прилича на Нокиа.
На мен старото ми харесваше като идея, трябваше да го модернизират леко.

Saint Seiya Tenkai

Тема Re: Ето гонови [re: Tomoe]  
Автор ДeбeлorъзHинджa ()
Публикувано14.09.05 21:22

И аз съм на мнение, че старото е по-идейно и беше достатъчно да го позаоблят и леко футуризират.

Ай ноу ю уонт ми...

Тема Няма ли....нови [re: Гeвpek]  
Автор P2 (непознат )
Публикувано14.09.05 22:27

Няма ли вече сериозните фирми /медии/ да разберат че не трябва да се доверяват на БГ дизайнери. Не казвам че няма талантливи българи но те отдавна не са в България или ако е останал някой работодателят му не го амбицира достатъчно (финансово) за да реализира идейте си. Fox Life е пресен пример какво не може да се направи в България но няма да хваля БТВ защото ме съмнява да имат пръст в избора на дизайнери. Все пак виждаме грозните шапки на БТВ (не искам да обиждам дизайнерите сигурно толкова им плащат) но там всичко е отбиване на номера.
Но да видим какво още ще покажат, сега освен че логото прилича на това на NOKIA ми напомня повече на плакат на някоя холивудкса фантастика.
Старото лого наистина беше идейно, можеше да се работи много по осъвременяването му.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.