Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:17 18.06.25 
Култура и изкуство
   >> Телевизия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема ГЛАСУВАНЕ ЗА МОДЕРАТОР ДА ВИДЯ ВЕДНАГА!нови  
Автор DeeplnsideYou (и танцувааам...)
Публикувано26.07.05 09:18

така като гледам, сички сме ЗА модератор
да направим предложения, кои са най-удачни
аз се сещам за двама (т.е. то май е един )
1. Кура
2. Тор
допълвайте списъка и да гласуваме

Тема Re: ГЛАСУВАНЕ ЗА МОДЕРАТОР ДА ВИДЯ ВЕДНАГА!нови [re: DeeplnsideYou]  
Автортop (Нерегистриран)
Публикувано26.07.05 10:53

модераторите избиват комплекси
но ако се стигне до такъв то е ясно че или това ще съм аз(тор) или кура

Тема модератор значи цензуранови [re: DeeplnsideYou]  
Автор The Secret Lover (just secret)
Публикувано26.07.05 12:23

никога!

Тема Re: модератор значи цензуранови [re: The Secret Lover]  
Авторaнти-мoд (Нерегистриран)
Публикувано26.07.05 18:01

В клуб телевизия никога не сме искали модератор.Не обичаме цензурата.Просто няма да мине.А и далеч по-известни форумци от теб са отказвали да бъдат модератори.

Тема отиди на психиатърнови [re: DeeplnsideYou]  
АвторKypa (Нерегистриран)
Публикувано26.07.05 18:05

Абе, идиот прост- ТОЛКОВА ЛИ НЕ ЗАПОМНИ , че тор и АЗ не сме един и същи човек.Модератор в клуб Телевизия НИКОГА няма да има.Ако не ти харесва тука, ходи да се изакаш за да ти улекне, щото ше ти набутам едно сапунче в гъза!!!!!! Не едно, ами 5 !

Тема Re: отиди на психиатърнови [re: Kypa]  
Автор Obstinacy ()
Публикувано26.07.05 19:18

Интересно ми е цялата тая агресия откъде я вадиш и що прибягваш до нея ?

Тема Re: отиди на психиатърнови [re: Obstinacy]  
АвторKypa (Нерегистриран)
Публикувано26.07.05 19:52

Ква агресия бе копеле????????????????
В момента слушам Лили Иванова- Осъдени Души
Пия червено вино
Една путка ми гъделичка Кура с маникюра си
Запалил съм си свещи дето струват 80 лева (едната)
Хапвам омари в гущеров сос

Тема Re: ГЛАСУВАНЕ ЗА МОДЕРАТОР ДА ВИДЯ ВЕДНАГА!нови [re: DeeplnsideYou]  
АвторЖopo Xyя (Нерегистриран)
Публикувано26.07.05 20:02

Аз съм против модератор в клуб "Телевизия".При целия авторитет,който внася моето мнение вярвам,че в този клуб модератор няма да има.

Тема Re: отиди на психиатърнови [re: Kypa]  
Автор Obstinacy ()
Публикувано26.07.05 20:08

Да и тече рекламата на М-тел като "не можеш да го кажеш - напиши го" или измисли го - в твоя случай.
Много се съмнявам, че ще различиш омар от изпържен плъх, както и че ще познаеш мерло от мавруд или дори от розе. Кефи ме как си вярваш.

Но все пак простено ти е - на 15 години си, освен да си дърпаш пишката и да се самонавиваш, че е кур, да гледаш тв и то при сведен до минимум избор - канал 1, би ти ви и ...виж за нова тв искрено се съмнявам/но да погледнем оптимистично и да кажем, че и нея гледаш/. Ваште едвам ти купуват по една касетка на месец, че за кабелна няма пари. Като не може нови албуми-поне да слушаш музиката от техното време-Лили Иванова - класика, мечтата на антикваря.

Истината е, че ти рожбе нямаш нищо общо с телевизията, освен това че си мислиш, че тя е 50 годишната кутия - набор на баща ти, наречена на името на рождения му град - Велико Търново. Осъден си човече да си останеш вечен зрител на предавания като вот на доверие, където естрадни старчоци да отговарят на 4 въпроса, на които ти и живота да ти е в опасност, не би могъл да отговориш. Защото си зверски тъп, не за друго.

Омразата ти е породена от това че поне ясно осъзнаваш невъзможността си за теб думата телевизия да има друг смисъл, освен изброения по-горе. Тя, най-вероятно е смисъла ти на живот.
Не се обиждай, че е така тъпа и демодирана, за тъпаци като теб - кой ще си дава парите да прави качествени продукции ??? А водещите, които никога не би видял на по-малко от 10 метра разстояние не ги мисли, те са си добре, мисли и съжалявай себе си, критикувай се по-често, защото осъдената душа е твоята.

Не си прави труда да отговаряш, няма до те прочета въобще.

Тема Re: отиди на психиатърнови [re: Obstinacy]  
Автор DeeplnsideYou (и танцувааам...)
Публикувано27.07.05 12:07

ух как хубаво е написано

а знаеш ли що пише нерегнат?
от страх+некомпетентност - въобразява си, че така не се вижда IP-то му и кой стои зад него...невежа работа

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.