|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|
и Александра :-(
| |
|
Тема
|
Re: ЕК спряха Диемите
[re: The Transporter]
|
|
| Автор | Жopo Xyя (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.11.04 10:31 |
|
|
Верно бе да им еба путката майчина.Само при тях 18 кинта.Спрели Диемите.А кур не щат ли.е аз заради Диемите държах кабела ама сега ще им набия кура и ако не ги пуснат до седмица махам Еврокома.Ще им еба путката майчина и тъпи цигани.Манафи.
| |
|
Тема
|
[re: Жopo Xyя]
|
|
| Автор | Гинчeтo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.11.04 11:33 |
|
|
Напълно покрепям. И аз ги държах заради диемите. Лайнари
| |
|
Тема
|
[re: The Transporter]
|
|
| Автор | Timon (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.11.04 12:07 |
|
|
Изтекли са им правата за излъчване и в момента са пред подписване на нов договор. Нямат и намерение да ги спират! Най-късно до края на седмицата ще възстановят и трите канала...
| |
|
|
|
Да, но нали ВВТ сега рекетират кабелните оператори да махат каналите на Диема, за да плащат по-малко за ВВТ, понеже Манджуков не може да си избие парите от Висшата лига и иска да предизвика фалит на Диема, за да може догодина да няма никой, който да вдига цената на правата..
| |
|
Тема
|
[re: Mediaworld]
|
|
| Автор | PПГ (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.11.04 14:58 |
|
|
Мдаа, рекет...това Манджука го може. Ама като ми махнат Диемите и Александра нали ще си сменя оператора? И тоя дето ги маха ме губи като клиент май. А ББТ няма да ми стане по-мила и по-гледаема с тия хватки.
Дали не е пратил и Пръмова да предизвика фалита на БНТ за да може догодина да няма никой, който...?

| |
|
Тема
|
[re: Жopo Xyя]
|
|
| Автор |
edin () |
| Публикувано | 02.11.04 16:20 |
|
|

да пукнат тея лайна смотани. вързах се преди няколко дена за да мога да гледам шибаните мачове от нба и тея говна спряха канал точно преди да започне смотания сезон. деба плиткоумните лайна миризливи. да ги еба в тесните гъзове скънзави. и първия мач, който ще пропусна е на любимият ми отбор довечера. аааааааааааааааааааа
и си предплатих до края на шибаната година като последния малоумник.
кажете кабелен оператор, който няма проблеми с диема, за да знам накъде да се ориентирам. софия кабел, центрум груп??
| |
|
Тема
|
[re: edin]
|
|
| Автор | tv (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.11.04 16:36 |
|
|
Диемите вървят по Евротур. Едва ли ще тръгнат този месец по тези оператори,които ги спряха.
По Евроком тръгва Биг Брадър канала.
| |
|
Тема
|
[re: edin]
|
|
| Автор | CG (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.11.04 17:00 |
|
|
Centrum Group si dava Diemite bez problemi.
| |
|
Тема
|
[re: PПГ]
|
|
| Автор | CKK (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.11.04 18:05 |
|
|
аз бях абонат на ЕК 1 година, ма се преместих при СКК! За 14 лв имам всичко, което си искам - Диеми, Александра, TV 1000, НВО, AXN, 4 Discovery на БГ език, Animal Planet, Reality TV, ViaSat Explorer, ViaSat History, Hallmark, National Geographic channel - на БГ ЕЗИК!!!

| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|