|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
ГЛАСУВАНЕ ЗА МОДЕРАТОР ДА ВИДЯ ВЕДНАГА!
|
|
Автор |
DeeplnsideYou (и танцувааам...) |
Публикувано | 26.07.05 09:18 |
|
така като гледам, сички сме ЗА модератор
да направим предложения, кои са най-удачни
аз се сещам за двама (т.е. то май е един )
1. Кура
2. Тор
допълвайте списъка и да гласуваме   
| |
Тема
|
Re: ГЛАСУВАНЕ ЗА МОДЕРАТОР ДА ВИДЯ ВЕДНАГА!
[re: DeeplnsideYou]
|
|
Автор | тop (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.07.05 10:53 |
|
модераторите избиват комплекси
но ако се стигне до такъв то е ясно че или това ще съм аз(тор) или кура
| |
|
никога!
| |
Тема
|
Re: модератор значи цензура
[re: The Secret Lover]
|
|
Автор | aнти-мoд (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.07.05 18:01 |
|
В клуб телевизия никога не сме искали модератор.Не обичаме цензурата.Просто няма да мине.А и далеч по-известни форумци от теб са отказвали да бъдат модератори.
| |
Тема
|
отиди на психиатър
|
|
Автор | Kypa (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.07.05 18:05 |
|
Абе, идиот прост- ТОЛКОВА ЛИ НЕ ЗАПОМНИ , че тор и АЗ не сме един и същи човек.Модератор в клуб Телевизия НИКОГА няма да има.Ако не ти харесва тука, ходи да се изакаш за да ти улекне, щото ше ти набутам едно сапунче в гъза!!!!!! Не едно, ами 5 !   
| |
|
Интересно ми е цялата тая агресия откъде я вадиш и що прибягваш до нея ? 
| |
Тема
|
Re: отиди на психиатър
[re: Obstinacy]
|
|
Автор | Kypa (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.07.05 19:52 |
|
Ква агресия бе копеле????????????????
В момента слушам Лили Иванова- Осъдени Души
Пия червено вино
Една путка ми гъделичка Кура с маникюра си
Запалил съм си свещи дето струват 80 лева (едната)
Хапвам омари в гущеров сос

| |
Тема
|
Re: ГЛАСУВАНЕ ЗА МОДЕРАТОР ДА ВИДЯ ВЕДНАГА!
|
|
Автор | Жopo Xyя (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.07.05 20:02 |
|
Аз съм против модератор в клуб "Телевизия".При целия авторитет,който внася моето мнение вярвам,че в този клуб модератор няма да има.
| |
|
Да и тече рекламата на М-тел като "не можеш да го кажеш - напиши го" или измисли го - в твоя случай.
Много се съмнявам, че ще различиш омар от изпържен плъх, както и че ще познаеш мерло от мавруд или дори от розе. Кефи ме как си вярваш.
Но все пак простено ти е - на 15 години си, освен да си дърпаш пишката и да се самонавиваш, че е кур, да гледаш тв и то при сведен до минимум избор - канал 1, би ти ви и ...виж за нова тв искрено се съмнявам/но да погледнем оптимистично и да кажем, че и нея гледаш/. Ваште едвам ти купуват по една касетка на месец, че за кабелна няма пари. Като не може нови албуми-поне да слушаш музиката от техното време-Лили Иванова - класика, мечтата на антикваря.
Истината е, че ти рожбе нямаш нищо общо с телевизията, освен това че си мислиш, че тя е 50 годишната кутия - набор на баща ти, наречена на името на рождения му град - Велико Търново. Осъден си човече да си останеш вечен зрител на предавания като вот на доверие, където естрадни старчоци да отговарят на 4 въпроса, на които ти и живота да ти е в опасност, не би могъл да отговориш. Защото си зверски тъп, не за друго.
Омразата ти е породена от това че поне ясно осъзнаваш невъзможността си за теб думата телевизия да има друг смисъл, освен изброения по-горе. Тя, най-вероятно е смисъла ти на живот.
Не се обиждай, че е така тъпа и демодирана, за тъпаци като теб - кой ще си дава парите да прави качествени продукции ??? А водещите, които никога не би видял на по-малко от 10 метра разстояние не ги мисли, те са си добре, мисли и съжалявай себе си, критикувай се по-често, защото осъдената душа е твоята.  
Не си прави труда да отговаряш, няма до те прочета въобще. 
| |
|

ух как хубаво е написано
а знаеш ли що пише нерегнат?
от страх+некомпетентност - въобразява си, че така не се вижда IP-то му и кой стои зад него...невежа работа   
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|