Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:13 16.05.26 
Култура и изкуство
   >> Телевизия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Иво Папазов спечели наградата на публиканови  
Авторatasa (Нерегистриран)
Публикувано05.03.05 23:40

Иво Папазов кларинетиста-виртуоз спечели наградата на публиката в световните музикални награди на радио Би Би Си.

Тема Re: Иво Папазов спечели наградата на публиканови [re: atasa]  
Авторfen (Нерегистриран)
Публикувано06.03.05 00:30

ашколсун:))))

АвторPy* (Нерегистриран)
Публикувано06.03.05 02:00

Браво, Иво !!!

Тема Re: Иво Папазов спечели наградата на публиканови [re: Py*]  
Автор Mediaworld (ентусиаст)
Публикувано06.03.05 03:01

Да, като 1235097 пъти сме гласували... Ако тук никой не знаеше за класацията, едва ли той щеше да е първи. Аз не гласувах за него, защото имаше хора, които заслужават повече, а и ме дразни, че вместо да ме карат да гласувам за тези, които искам, трябва да гласувам непременно за българите, за да нямам угризения, че не съм патриот.
Папазов, честита награда от БЪЛГАРСКАТА публика!

Автор B@L@RK (Прерасъл)
Публикувано06.03.05 03:08

Честито, нали за това гласувахме за него!:)
И да не им харесва на някои - аз съм българин и искам да се поизтика българската музика малко напред, та може някой ден тя да се хареса и да стане световна мода. Както е с арабската, индийската, ирландската и т.н. Нашата да не е по-назад???

Напред българи!!!
А много се дразня като искаш да помогнеш за някаква кауза и някой си веднага почне да роптае.
"Те ще ми казват за кой да гласувам...!"
Те ти предлагат защото а българи, а теб щом не ти се иска никой никога и да не разбира за тая държавица и типове като тебе да я тъпчат в калта си гласувай за любимката на Роро!!!

Тема Re: Иво Папазов спечели наградата на публиканови [re: B@L@RK]  
Публикувано06.03.05 03:12

Пич, нали се сещаш, че с такова бутане нашата музика няма да се изтика напред. Ще стане модерна като арабската, гръцката или индийската, ако е добра. А и да не мислиш, че с такива анкети това ще стане?
Аз не тъпча никого в калта. Просто тази победа не е честна. И понеже все за пробив говориш - основно правило в бизнеса гласи, че ако направиш нещо подмолно в един момент винаги ще ти се върне!

Тема Re: Иво Папазов спечели наградата на публиканови [re: Mediaworld]  
Автор B@L@RK (Прерасъл)
Публикувано06.03.05 03:18

Аз лично не виждам нищо нелегално в печеленето на тази награда!
Имаше гласуване - гласуваше се!

Нямаше генериране както при манекенката преди година, тъй че аз лично не виждам нищо подмолно.

Да не мислиш, че в други държави не гласуват за собствените си изпълнители горе-долу по същия начин и там не действа в тях патриотичното чувство?

Тема Re: Иво Папазов спечели наградата на публиканови [re: B@L@RK]  
Публикувано06.03.05 03:51

Хахахахахахахахаха! Ако и в другите държави правеха селските номера, които правим ние тук, мислиш ли, че Ибряма изобщо има шанс? Не знам дали знаеш, ама ние сме една от държавите в Европа с най-малък процент ползващи интернет...

Тема Re: Иво Папазов спечели наградата на публиканови [re: Mediaworld]  
Автор Tyler Durden (Daylight)
Публикувано06.03.05 09:36

не си прав. първо той не е номиниран от нас, българите. номинацията си е от BBC. второ- за съжаление той е много по-популярен извън границите на България. аз лично за първи път чух името му в щатите, където за неговите концерти, българите там изкупуваха билетите седмици предварително. според мен подкрепата която е получил от хора които го оценяват по неговите качества, а не защото е българин е била доста по осезаема.

Do you know, that everytime you're near
Everybody else seems far away...
Make them disappear

Тема Re: Иво Папазов спечели наградата на публика [re: atasa]  
Автор лyдoтo eвpeйчe (atzuv)
Публикувано06.03.05 13:55

Ура!!
Аз лично съм пуснала 10 гласа за него:)
Е, заслугата е и на колегите, че ми казаха за предстоящото събитие

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.