|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Nov skandal s Evrovizia
|
|
Автор | podo4ul (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.01.05 22:19 |
|
Niakoi spomnia li si koga za parvi pat se zavartia pesenta na Slavi i Sofi Marinova? Nosi se sluh, 4e 6te gi dikvalifitsirat ot konkursa, za6toto pesen e stanala publi4na predi 1-vi oktomvri 2004 g. Dano da e taka!
| |
Тема
|
Re: Nov skandal s Evrovizia
[re: podo4ul]
|
|
Автор |
Secret_boy (Умното момче:)) |
Публикувано | 30.01.05 14:27 |
|
Ще ти кажа в понеделник, като видя на коя дата съм свалял клипа... Дойде на следващия ден след премиерата по БТВ.
При маниаците компромиси няма!
| |
Тема
|
|
|
Автор | RiTMO (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.01.05 19:38 |
|
moga da ti kaja, che dosta otdavna puskat po radio Signal+ i po Veselina tazi pesen. Dnes ya chuh po plovdivskoto RiTM0
| |
Тема
|
[re: RiTMO]
|
|
Автор | 4O4 (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.01.05 21:01 |
|
6te glasuvam za SLavi, samo za da ne izberat slu4aino onezi 4ekii Gravity Co, Kaffe i edin seljanin deto pee na niakakuv shantav ezik.
| |
Тема
|
[re: 4O4]
|
|
Автор |
Mediaworld (ентусиаст) |
Публикувано | 30.01.05 21:27 |
|
404, ти си бесен чалгаджия! Във всички смисли на тази дума!
- истинският медиен форум!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
бъrcи (буболечка) |
Публикувано | 30.01.05 23:05 |
|
Ее, ми те от журито го знаят това още от самото начало, защо сега ще реагират чак? Едва ли.
Песента беше разпространена в и-нет, доколкото помня, септември месец още. То и това е оправданието на Слави явно, че е било нелегално, а не официално предоставена. Не знам по радиата дали тогава е звучала песента.
| |
|
от кога върви самата песен, но току що чух реклама по Ретро радио да се гласува за нея! Ако не чуя подобни подканяния и за другите участници ще е ясно, че на тази песен са сложени доста пари и тя ще спечели, независимо от съмненията, че е излъчвана преди необходимия срок. А като и чуя пищящия гласец на оназ ромка просто ми се повдига.
If you voted Bush, you can't shit here. Your asshole is in Washington
| |
Тема
|
Re: Не знам
[re: babaToHka]
|
|
Автор | lizzard (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.01.05 18:42 |
|
Е, ако не спечели най-големият певец, кой да спечели? Той човека сам смс след смс ще праща, за да стане първи, защото представете си резила да вземе пък да не успее
| |
Тема
|
Re: Не знам
[re: lizzard]
|
|
Автор | hitrets (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.02.05 20:39 |
|
A pak si e i edna dobra investitsia. Koi 6te go pusne po evropeiskite kanali toia bastun ina4e.
| |
|
От гласа на ромката ти се повдига, а от чий глас на така предложените изпълнители не ти се? Всички са едни бездарни клоуни.
Така, така, така...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|