|
Тема
|
Ква е тая чалга, кво е тва tv BBT?
|
|
Автор |
3ms (nebezizvesten) |
Публикувано | 06.11.04 18:04 |
|
Понеже отскоро съм в BG, а в този форум непрекъснато чета за BBT...реших да я погледам малко...да видя за кво става въпрос...е ми неможах да разбера много. Трудно я намерих сред купчината от останалите кабелни tv-та. Навсякъде се въртеше или футбол или чалга, или и двете едновременно, тук-там на парцали се подмятат долнопробни, нискобюджетни филмчета. Някой би ли ми обяснил каква е тая лудница по всички канали и наистина ли българските "медийни магнати" са напипали българския пулс - да печелят зрители с чалга и футбол.
P.S. Споменавам само BBT, защото наистина ми се наби на очи във форума, та си помислих, че ще е нещо специално...не беше, съжалявам.
P.S.S. Относно Big brother...предлагам всички фенове, заедно с тези на BBT да си направят отделно форумче, сигурен съм, че няма да им бъде скучно.
Бягай... Редактирано от 3ms на 06.11.04 19:26.
| |
Тема
|
Re: Ква е тая чалга, кво е тва tv BBT?
[re: 3ms]
|
|
Автор | Kik (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.11.04 20:32 |
|
Правилно си разбрал, приятел! В България се печели само от футбол и от чалга. Ама печелят тия, дето знаят как. Останалите само гледат и ... пишат тук. Иначе подкрепям идеята ВВ и ВВТ да си направят отделен форум, че само задръстват този и то с постинги, от които може да ти се доповръща. Имат и още нещо общо - и двете не стават за гледане - с тази разлика, че едното поне е световно известно шоу, а другото - световно неизвестна квартална кабелЯрка. АМАН от простотияяяяяяяяяяяяяяя!!!!!!!!!!!!!!!!
| |
Тема
|
Не правиш разлика между чалга и фолклор!
|
|
Автор | :))) (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.11.04 01:25 |
|
За теб фолклора чалга ли е та пускаш такава тема?
По ББТ никога не съм виждал поп-фолк или чалга, а само народни песни, а те нямат нищо общо с чалгата!
Дори и да се пуска чалга какво лошо има в това нали хората я харесват. Аз лично много бих се зарадвал ако по ББТ има предаване за поп-фолк 
| |
Тема
|
Re: Не правиш разлика между чалга и фолклор!
[re: :)))]
|
|
Автор | Oнyфpи (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.11.04 02:23 |
|
Че то мечтата ще ти се сбъдне съвсем скоро.Та нали корифея на чалга-клиповете стана някакъв началник там!Но не това е най-важното:човекът съвсем резонно препоръча да си отворите отделен форум за ББТ.Достатъчно скучни сте като телевизия,че да прехвърляте скуката и тук във форума!
| |
Тема
|
[re: :)))]
|
|
Автор |
3ms (nebezizvesten) |
Публикувано | 07.11.04 07:55 |
|
В интерес на истината не издържах до толкова, че да вникна в "програмната концепция" на ББТ, но явно съм бил прав, особенно, ако пуснат и чалга.
По отношение на това кое е чалга, кое поп-фолк, народна музика...хеви метъл, евро-диско, хип-хоп...или квото се сетиш там още...мисля, че спорът е безсмислен
Бягай...
| |
Тема
|
|
|
Автор | ЯKO! (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.11.04 15:13 |
|
АХАХАХХА... ЯКО! НЯМА КОНЦЕПЦИЯ МАЙ...НЕ ТЪРСИ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ... СТРАШНА ЧАЛГИЯ Е ВСИЧКО ПО ББТ! САМО РОРО СТАВА
| |
|
|
|
|