Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:21 17.05.26 
Култура и изкуство
   >> Телевизия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема ЕК спряха Диемитенови  
Автор The Transporter ()
Публикувано02.11.04 10:07

и Александра :-(

Тема Re: ЕК спряха Диемитенови [re: The Transporter]  
АвторЖopo Xyя (Нерегистриран)
Публикувано02.11.04 10:31

Верно бе да им еба путката майчина.Само при тях 18 кинта.Спрели Диемите.А кур не щат ли.е аз заради Диемите държах кабела ама сега ще им набия кура и ако не ги пуснат до седмица махам Еврокома.Ще им еба путката майчина и тъпи цигани.Манафи.

Тема Re: ЕК спряха Диемитенови [re: Жopo Xyя]  
АвторГинчeтo (Нерегистриран)
Публикувано02.11.04 11:33

Напълно покрепям. И аз ги държах заради диемите. Лайнари

Тема Re: ЕК спряха Диемите [re: The Transporter]  
АвторTimon (Нерегистриран)
Публикувано02.11.04 12:07

Изтекли са им правата за излъчване и в момента са пред подписване на нов договор. Нямат и намерение да ги спират! Най-късно до края на седмицата ще възстановят и трите канала...

Тема Re: ЕК спряха Диемитенови [re: Timon]  
Автор Mediaworld (член)
Публикувано02.11.04 14:29

Да, но нали ВВТ сега рекетират кабелните оператори да махат каналите на Диема, за да плащат по-малко за ВВТ, понеже Манджуков не може да си избие парите от Висшата лига и иска да предизвика фалит на Диема, за да може догодина да няма никой, който да вдига цената на правата..

Тема Re: ЕК спряха Диемитенови [re: Mediaworld]  
АвторPПГ (Нерегистриран)
Публикувано02.11.04 14:58

Мдаа, рекет...това Манджука го може. Ама като ми махнат Диемите и Александра нали ще си сменя оператора? И тоя дето ги маха ме губи като клиент май. А ББТ няма да ми стане по-мила и по-гледаема с тия хватки.
Дали не е пратил и Пръмова да предизвика фалита на БНТ за да може догодина да няма никой, който...?

Тема Re: ЕК спряха Диемитенови [re: Жopo Xyя]  
Автор edin ()
Публикувано02.11.04 16:20

да пукнат тея лайна смотани. вързах се преди няколко дена за да мога да гледам шибаните мачове от нба и тея говна спряха канал точно преди да започне смотания сезон. деба плиткоумните лайна миризливи. да ги еба в тесните гъзове скънзави. и първия мач, който ще пропусна е на любимият ми отбор довечера. аааааааааааааааааааа
и си предплатих до края на шибаната година като последния малоумник.

кажете кабелен оператор, който няма проблеми с диема, за да знам накъде да се ориентирам. софия кабел, центрум груп??

Тема Re: ЕК спряха Диемитенови [re: edin]  
Авторtv (Нерегистриран)
Публикувано02.11.04 16:36

Диемите вървят по Евротур. Едва ли ще тръгнат този месец по тези оператори,които ги спряха.
По Евроком тръгва Биг Брадър канала.

Тема Re: ЕК спряха Диемитенови [re: edin]  
АвторCG (Нерегистриран)
Публикувано02.11.04 17:00

Centrum Group si dava Diemite bez problemi.

Тема Re: ЕК спряха Диемитенови [re: PПГ]  
АвторCKK (Нерегистриран)
Публикувано02.11.04 18:05

аз бях абонат на ЕК 1 година, ма се преместих при СКК! За 14 лв имам всичко, което си искам - Диеми, Александра, TV 1000, НВО, AXN, 4 Discovery на БГ език, Animal Planet, Reality TV, ViaSat Explorer, ViaSat History, Hallmark, National Geographic channel - на БГ ЕЗИК!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.