|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Новите кренвирши...   |  |  | Автор | 454 (Нерегистриран) |  | Публикувано | 03.08.04 08:08 |  |  | 

Кой ги мисли тези идиотски реклами !

|  |  |  
             | 

| Тема |  ooooo, pepy  [re: 454] |  |  | Автор | krenwir64o (Нерегистриран) |  | Публикувано | 03.08.04 09:25 |  |  | 

nqma zna4enie koi
 ama nqkoi moje li da mi kaje koq e mladata macka ot reklamata?
 mnogo poznato mi izglejda

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Новите кренвирши...  [re: 454] |  |  | Автор | aнтиkoмyниcт (Нерегистриран) |  | Публикувано | 03.08.04 10:56 |  |  | 

Някой извратен комунистически болен мозък ще да е.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Новите кренвирши...  [re: 454] |  |  | Автор | Scarlet (J _ _ _ _ _ _ r) |  | Публикувано | 03.08.04 12:02 |  |  | 

Много гот рекламка.
 Изобщо кренвирш индустрията много ме кефят с реклами - "Браво", "Сачи", "Пепи, много сме хубави днес...."

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Новите кренвирши...  [re: Scarlet] |  |  | Автор | 454 (Нерегистриран) |  | Публикувано | 03.08.04 16:05 |  |  | 

абе ти добре ли си ма -тва е поредната мега куха булгарска реклама.Най-яки са скандинавските -винаги са пропити с чудовищно чувство за хумор!
 А пък мацката наистина ми е много позната и сега цял ден ще си блъскам главата-коя е тя

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Новите кренвирши...  [re: 454] |  |  | Автор | Scarlet (J _ _ _ _ _ _ r) |  | Публикувано | 03.08.04 16:57 |  |  | 

Ти се дръж малко по-прилично.
 Нека ти напомня, че на вкус и на цвят приятели няма.
 Освен това не си ти този, който ще налага критерии.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Не просто "Пепи, ...", а  [re: Scarlet] |  |  | Автор | Ecнaф (The Boomer) |  | Публикувано | 03.08.04 17:18 |  |  | 

"О-о-о, Пепи ...!"
  Ако не друго, ще се забележи, а и ще се запомни. Като "Ето го бате...!"

Agent of Change

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Не просто "Пепи, ...", а  [re: Ecнaф] |  |  | Автор | мaлkия (не спо рещ) |  | Публикувано | 03.08.04 19:20 |  |  | 

А ти помниш ли на кой беше "...ето го бате..."

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Новите кренвирши...  [re: 454] |  |  | Автор | 747 (на кого му пука) |  | Публикувано | 03.08.04 19:43 |  |  | 

Абе, искам да ти кажа, че това е една от най-свестните реклами, които някога са вървели по родните ТВ. Другата е новата на КАМЕНИЦА със ски-ръкавиците!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Не просто "Пепи, ...", а  [re: мaлkия] |  |  | Автор | Ecнaф (The Boomer) |  | Публикувано | 03.08.04 19:55 |  |  | 

Ти па, това ми е работата.

Agent of Change

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички) |   | 
 |