Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:12 24.04.25 
Култура и изкуство
   >> Телевизия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема столътнови  
Автор Cyema (непозната)
Публикувано29.09.02 01:59

много...интересна игра.и страховита,като за това допринасят и подходящата музика и специалните ефекти и издигащата се платформа и,намиращия се на нея,прословут стол,който вдъхва достатъчно респект и без платформата с това,че е като зъболекарски.за щастие и успокоение водещият не е облечен в бяла престилка.за нещастие-има остър поглед,не се усмихва и с тонът,с който говори(убедена съм,че работи като следовател в останалото време),насажда чувство за вина за неизвършено престъпление,а призивът-"успокойте се" действа като заповед,която не може да не бъде изпълнена.харесва ми тази игра.а на вас?

Bcu4ko e Cyema

Тема Re: столътнови [re: Cyema]  
Автор бyбoлeчka ()
Публикувано29.09.02 10:56

Кога се излъчва ?

Тема Re: столътнови [re: бyбoлeчka]  
АвторSTOL (Нерегистриран)
Публикувано29.09.02 15:47

Subota ot 20.15 po Nova Televizia

Тема Re: столътнови [re: STOL]  
Автор бyбoлeчka ()
Публикувано29.09.02 21:22

мерси, ще го видим другата седмица значи как е

Автор samo minavam (минувачка)
Публикувано06.10.02 03:21

I na men mi haresva.

V jivota ako ne priemash nishto drygo osven nai-dobroto,mnogo chesto go polychavash.

Тема Re: столътнови [re: samo minavam]  
Авторross (Нерегистриран)
Публикувано06.10.02 11:23

Stani Bogat e po-interesna!Tazi e mnogo gadna i otvratitelna!

Тема Re: столът [re: ross]  
Автор Cyema (непозната)
Публикувано07.10.02 01:10

защо мислиш така?

Bcu4ko e Cyema

Авторaz (Нерегистриран)
Публикувано02.12.02 20:17

ami spored men po princip zamisala e dobar i dosta se staraqt horata koito ia pravqt ama o6te sa dosta dale4e ot efekta koito trqbva da postignat.a vode6tiqt i toi vse o6te pravi dosta gre6ki.ina4e si e padnal kato 4e li 4oveka na mqstoto.uvodnite vyprosi sa dosta prosta6ki i edva li predizvikvat v samiq igra4 nqkakav stres,no za poznatite koito go gledat ... ponqkoga moje i da syzdat problemi.abe s malko pove4e rabota ima byde6te tova show.

Автор Jasmine (hidden dragon)
Публикувано03.12.02 10:32

харесва ми. особено като се има предвид че преди това гледах страх, по препоръка на много хора, които са луднали по това предаване, но честно казано така и не разбрах защо- просто показва още веднъж колко тъпи са американците и колко ниско могат да паднат хората за пари

страстите обясняват много неща, но не ги оправдават

Автор Virgo (жена-змия)
Публикувано14.12.02 00:02

На мен ми е гадна. Прилича ми на някакъв зловещ експеримент с психиката на хората. Не бих участвала за нищо на света в подобно предаване

По-добре пълзяща към върха, отколкото летяща към земата

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.