Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:17 02.11.25 
Култура и изкуство
   >> Телевизия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Nai- otvratitelnata i neponosima li4niostнови  
Автор Jasmine (hidden dragon)
Публикувано21.07.02 19:44

v bulgarskite televizii?
az glasuvam s dve rutze za kutzi, ama to koi li niama da go napravi. slavi sushto e ko6maren, no poniakoga ima probliasutzi. ujasno me drazniat dosta ot vodeshtite v MM, osobeno tozi na top 20, ne znam kak mu e imeto.
pri vas koi pe4eli kupata?

щом искаш да си щастлив, бъди!

Тема Re: Nai- otvratitelnata i neponosima li4niostнови [re: Jasmine]  
Автор|l| (Нерегистриран)
Публикувано21.07.02 21:03

Razbira se, che Kyci vzema kupata za nai-otvratitelen vodesht v BG efira.
Posle slagam Slavi Trifonov.
Nedelcho /BG show/;
Drago /Chai/;
Ivo Tanev /Treska za zlato/;
Roro /MM/;
Katq Genova /Ah, tezi mucuni/;
Petyr Antonov /24 kvadrata/;
Miglena Angelova /Iskreno & Lichno/ - mn licemerna drisla;
Vladi Aprilov /Sladko otmyshtenie/;
Valq Ahchieva /Otkrito/;
tiq ot Spoko;
Lubo Ganev /Formula+/ - ako vyobshte moje da se kaje, che e vodesht, prostotiq...

I za da ne sa samo nepriqtnite mi, shte kaja nqkoi i ot lubimite mi:
Nataliq /More ot lubov/;
Gala /Na kafe/;
Milen Cvetkov /Zdravei, BG/;
Kamen /Kanaleto/;
ot chasti Georgi Lubenov /Polet nad noshtta/;
ot chasti Andrei i Ivan /Sblysyk/;
Shani /Toi i tq/;
Deo /Djubox/;
Ami tova e, za drugi ne se seshtam v momenta, a i mislq, che nqma poveche..ne znam, kajete nqkoe drugo ime.

Тема Re: Nai- otvratitelnata i neponosima li4niost [re: |l|]  
Автор Cyema ()
Публикувано22.07.02 01:47

drago draganov.TOI E!

Bcu4ko e Cyema

Тема Re: Nai- otvratitelnata i neponosima li4niostнови [re: Cyema]  
Автор radostin_estrella (маркетолог)
Публикувано22.07.02 02:31

ТОЙ Е!

Тема Kuci, Kuci, Kuciнови [re: Jasmine]  
Автор Radost Gadost (Внимание хапе!)
Публикувано22.07.02 11:24

nqma drug koi prosto - da mi e tolkova anti. Bezdarnik

Тема YES YES YESнови [re: Radost Gadost]  
Автор brym (непознат)
Публикувано22.07.02 15:18

mnogo si prava...
ne samo che e bezdarnik ami i maloumnik...prosto ne znam kak ne se e osyznal oshte che stava smeshen s typite si vitsove i pesnichki i tem podobni ...

Тема auuuuuuuuuu!нови [re: Radost Gadost]  
Авторhead hunter (Нерегистриран)
Публикувано23.07.02 13:18

ne deyte taka be hora!

predstvqte li si kakvo shte stane ako kucitu prochete vsichko tova.....leleeeee, ne znam! kato go gledam e i mnogo agresiven, taka 4e nay-veroqtno nqkoy drug shte opere peshkira ili tam kakto se vikashe. predstavqm si go kak rukovodi trenirovkite na "momi4etata na kusmeta" s kamshik v ruka ili s policeyska palka s olovno topche na vurha.... :)

molq vi sujalete gi! te i te sa dosta jalki naturi, gorkite, ama shto trqbva da gi biqt...

bih gi prizoval da otidat napravo v policiqta i da podadat oplakvane sre6tu kucitu, tuku vij otishul v zatvora barabar s cqlata si genialnost,

...vsushtnost ne e li tova nay-podhodqshtata sreda za nego! kak shte mu se radvat, samo, puk i toy tova iska, da mu se radvat :)

Автор Чoвek бeз винa (|)
Публикувано04.08.02 02:47

Влади Априлов.. даже в световната ми класация е първи

Тема Re: Nai- otvratitelnata i neponosima li4niostнови [re: Чoвek бeз винa]  
Авторtv/radiofan (Нерегистриран)
Публикувано04.08.02 21:04

Chak nai-otvratitelna lichnost...ne moga da se setia. No kato ne osobeno simpatichen chovek moga da posocha onzi vodesht na novinite po BNT..kak se kazvashe..Vladislav ili Vladimir Perelezov. Neshto ne moga da svikna da go gledam tozi chovek.

АвторDrum (Нерегистриран)
Публикувано08.08.02 19:40

Трудна работа е това ... в последните години толкова малоумници преминаха през телевизиите , че човек логично се запитва "Абе аз май съм твърде капризен" ... и все пак:
1. Миглена Ангерова /вероятно защото я познавам лично - ужасена е от хода на времето и ужасяващото въздействие на същото върху нея/.
2. Къци си фаворит по дефиниция /оправдавам го в някаква степен - селянин по произход и манталитет - асоциирам го с Андрешко/.
3. Иво Танев / не знам защо обаче ми прилича на прасенце - може би заради очичките /
4. Драгомир Драганов /трогателен в опита си да превърне генетичен недостатък в предимство - леко ми напомня като маниери на Лайза Минели/.
5. Камен Воденичаров и Тончо /ми ... кой ли взе решение да им плаща за това което правят/
6. Любенов /май така се казваше гейчето , което водеше 24 квадрата/
7. Слави /все пак не мога да не се възхитя на това , че успява да надскочи себе си - шегува се и със себе си освен със всички други - а това е важен показател/
.........................
мога да продължа още много , ама все пак е постинг

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.