|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Сладко отмъщтение БТВ да го спрем някак си
|
|
Автор | зpитeл (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.07.02 23:23 |
|
Това предаване трябва да бъде спряно. Изненадвам се че все още го дават не му давах толкова живот след първото предаване.
Тази вечер отново показаха непрофесионализъм. Опитват се да направят смешна ситуация от страшна за жертвата ситуация. (Азис или нещо такова)Инфаркт ли трябва да докарат на някого за да спрат с простотиите на Влади Априлов (спомням си го този ташак като водеше рап новини по Канал 1 преди 10 години)
Ако смятат че с поставянето в неудобно или притеснително положение на жертвата предизвикват смях???...
| |
Тема
|
Re: Сладко отмъщтение БТВ да го спрем някак си
[re: зpитeл]
|
|
Автор | VajniteNeshta (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.07.02 00:52 |
|
Bate Gadi i "Sladko izvrushtenie" i az ne gi haresvam,kolkoto my beshe rap rapa v
Dobro ytro predi godini,tolkova my e Sladko i sladkoto otmushtenie.
| |
Тема
|
|
|
Автор | KoKo (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.07.02 01:14 |
|
Vodeshtiqt naistina mn drazni, no pyk ideqta za skrita kamera vinagi mi e haresvala. Tochno tezi kameri ne sa smeshno, no e interesno da vidish reakciqta na horata, postaveni v opredeleni idiotski situacii. Gledam go kogato moga, ne iskam da go spirat :)))
| |
Тема
|
[re: KoKo]
|
|
Автор |
Cyema () |
Публикувано | 22.07.02 01:28 |
|
ima skrita kamera i skrita kamera,ima profesionalizum i lipsa na takuv,imashe "Piron",sega ima "sladko otmushtenie".i ne mi e sladko.Aman ot tupi predavania.
Bcu4ko e Cyema
| |
Тема
|
[re: Cyema]
|
|
Автор | skin23 (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.07.02 12:46 |
|
tova che na vas ne vi haresva nishto ne znachi. imam poznati v btv i znam che tova e nai- gledanoto predavane sled slsvi. znachi horata go haresvat. vinagi ste se nameriat 2,3 kato vas da pliuiat vsicko koeto vidiat.
| |
Тема
|
[re: skin23]
|
|
Автор |
Cyema () |
Публикувано | 23.07.02 01:19 |
|
tova,che na men ne mi haresva,za men,predstavi si,znachi mnogo.drugo,koeto ne mi haresva,e shouto na slavi i izobshto 90% ot programata na bTV-edna dosta "boza-va" TV
Bcu4ko e Cyema
| |
|
Koi pliue???Az ne pravq takiva neshta.Che i po vsichko-hah kleveta gnysna e tova.
,ponqkoga kazvam "py da ne ti e yroki",ama dori i togava ne pliya!
Kude se izpariha drygite,deto ne mojeha bez men?
| |
Тема
|
Re: За лудия и зелника
|
|
Автор |
Шkoдa (Speedster) |
Публикувано | 23.07.02 22:49 |
|
"Не е луд този който яде зелника, а този който му го дава!"
Старите българи са го казали много отдавна! Ако някой от потърпевшите реши да го съди-тежко му, ама те не искат, защото за тях си е реклама! Може да е грозна, долна и всякаква друга, НО-РЕКЛАМА!
Ако някой от нас спретне подобно нещо на един от пъторпевшите - направо под съд, ама нали е за Телевизията......, дето ще те гледа цяла България........
Ако можеш - помогни, ако не - не пречи!
| |
Тема
|
Мозъчно осакатени от идей...
|
|
Автор | 3pume/\ (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.08.02 18:47 |
|
Това е.
Всяко предаване се изчерпва до време (без новините и прогнозата за времето...)
Да не говорим че Тази псевдо скрита камера доколкото сам забелзал като че ли има единствена цел да травмира и унижи жертвата на сладкото отмъщение.
Много ми се иска някои път да им турят тапата в задника и да си намерят майстора тези отмъстители начело с поп-рап-фолк-малоумето Влади-Как-Му-Беше-Името...
| |
Тема
|
Re: Мозъчно осакатени от идей...
[re: 3pume/\]
|
|
Автор | mani (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.08.02 14:32 |
|
a tova, che e gledano i ima reiting, ne znachi, che ima kachestvo. Slavi Trifonov da pee non stop chalga (kakto v Hushove predi), shte postigne oshte po-goliam rezultat, i oshte prostotia da ima v dvete predavania, povecheto bulgari tova obichat. Prostotia da ima. Blizko do naroda. Za Sladko otmushtenie sushto sum na mnenie, che ne tova e metodut, da plashat horata (Azis, Karizma s taxito, onazi s bulchinskata roklya; jurnalistkata ot Nov folk i navsiakude, kudeto vadiat pistoleti i t.n.)ili da praviat prostotii (da davat priznaniata kak "jena mi ne znae, ama az i slagam roga s edna..." i tova go davat po televiziata! Ili neshta ot sorta na tova kak Ivan ot "Sblusuk" hodi do toaletnata i kamera go zasnema kak si svalya gashtite, siada na chiniata i t.n.), ne mislya, che tova e nachinut. Na zapad gi pravyat po mnogo po-civilizovan nachin, bez da se gavryat s horata. I pak da e smeshno (:
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|