Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:26 29.10.25 
Култура и изкуство
   >> Телевизия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Слави в гореща линия!?  
Автор BP (Нерегистриран)
Публикувано25.05.02 21:17

Обещавам ви да бъде много по-различен от както го виждате в така нареченото му "шоу" - тъп, елементарен, скучен, постоянно объркващ се в "мислите си" и без да може едно просто изречение да построи ... както всъщност си е в действителност! Тук ще е на живо, а не на запис като в битиви - без аутокю, без сценаристи зад гърба му, без любимия му Годжи, който да му дава кураж, без подбраната публика ...
Ако не съм прав приемам всякакви упреци, каквито и ще има! Но време е да се знае що за талант е Слави в крайна сметка и каква грешна представа създава за себе си у повечето хора!

Тема Re: Слави в гореща линия!?нови [re: BP]  
АвторИвaн (Нерегистриран)
Публикувано26.05.02 14:03

Тук съвсем си се объркал в прогнозите и разсъжденията си , BP .
За да влезеш в масовото съзнание и да реализираш най-рейтинговото предаване , без качества и възможности не може !!!
Както и да го въртиш !

Авторняkoи (Нерегистриран)
Публикувано26.05.02 16:34

Абсолютно си прав.

Автор SPO®T + (Провокатор!)
Публикувано26.05.02 21:30

Ами аз лично гледах предаването. И Слави не ми изглеждаше толкова объркан. А на теб? А всъщност това беше първото издание на "Всяка неделя", което да ми допадне. Предаването ще има успех ако почне да кани по-актуални събеседници. Но това си е лично мое мнение

Страдам от много лош БЯС!

Тема Re: Слави в гореща линия!?нови [re: SPO®T +]  
Публикувано27.05.02 01:08

Абсолютно съм съгласен с теб . За да гледам някакво предаване по ТВ лично аз бих предпочел да виждам там нещо , което да задържи погледа ми . Това определено се получи със Слави . И очевидно Кеворкян е отчел грешката на "близкия" план , който превръща събеседниците в досадно скучни чучела ...
Картинката си я биваше , а и разговора също . Ако Кеворкян се адаптира ще има шанса да се задържи на пазара . Иначе , всяка 1 кабеларка ще се гледа повече от него !

АвторMЪЖ (Нерегистриран)
Публикувано27.05.02 20:30

ХАЙДЕ ДА ПУСНЕМЕ УЧИНДОЛСКИЯ СЕЛЯНИН БЕЗ СЦЕНАРИСТИ ДА ВИДИМЕ КАКВИ ПРОСТОТИИ ЩЕ ИЗКАЛЪПИ.........

Тема Re: Слави в гореща линия!?нови [re: MЪЖ]  
Публикувано27.05.02 22:03

Мъжо , дори и най - здравия микроскоп може да бъде издран с пирон. Не е необходимо обаче да го правиш , ако заниманията по микробиология са ти скучни !

Тема Re: Слави в гореща линия!?нови [re: MЪЖ]  
Автор BP (Нерегистриран)
Публикувано27.05.02 23:28

А забеляза ли, че Росен Петров пак беше зад гърба му?

Тема Re:нови [re: BP]  
АвторPeaлиcт (Нерегистриран)
Публикувано28.05.02 19:10

Така ли? В буквалния смисъл? Аз забелязах, че нещо се обръщаше назад и встрани...

АвторMiki (Нерегистриран)
Публикувано01.06.02 15:04

Защо ли? Май задавам излишен въпрос...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.