|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Слави в гореща линия!?
|
|
| Автор |
BP (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.05.02 21:17 |
|
|
Обещавам ви да бъде много по-различен от както го виждате в така нареченото му "шоу" - тъп, елементарен, скучен, постоянно объркващ се в "мислите си" и без да може едно просто изречение да построи ... както всъщност си е в действителност! Тук ще е на живо, а не на запис като в битиви - без аутокю, без сценаристи зад гърба му, без любимия му Годжи, който да му дава кураж, без подбраната публика ...
Ако не съм прав приемам всякакви упреци, каквито и ще има! Но време е да се знае що за талант е Слави в крайна сметка и каква грешна представа създава за себе си у повечето хора! 
| |
|
Тема
|
Re: Слави в гореща линия!?
[re: BP]
|
|
| Автор | Ивaн (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.05.02 14:03 |
|
|
Тук съвсем си се объркал в прогнозите и разсъжденията си , BP .
За да влезеш в масовото съзнание и да реализираш най-рейтинговото предаване , без качества и възможности не може !!!
Както и да го въртиш !
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | няkoи (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.05.02 16:34 |
|
|
Абсолютно си прав.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
SPO®T + (Провокатор!) |
| Публикувано | 26.05.02 21:30 |
|
|
Ами аз лично гледах предаването. И Слави не ми изглеждаше толкова объркан. А на теб? А всъщност това беше първото издание на "Всяка неделя", което да ми допадне. Предаването ще има успех ако почне да кани по-актуални събеседници. Но това си е лично мое мнение 
Страдам от много лош БЯС!
| |
|
Тема
|
[re: SPO®T +]
|
|
| Публикувано | 27.05.02 01:08 |
|
|
Абсолютно съм съгласен с теб . За да гледам някакво предаване по ТВ лично аз бих предпочел да виждам там нещо , което да задържи погледа ми . Това определено се получи със Слави . И очевидно Кеворкян е отчел грешката на "близкия" план , който превръща събеседниците в досадно скучни чучела ...
Картинката си я биваше , а и разговора също . Ако Кеворкян се адаптира ще има шанса да се задържи на пазара . Иначе , всяка 1 кабеларка ще се гледа повече от него !
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | MЪЖ (Нерегистриран) |
| Публикувано | 27.05.02 20:30 |
|
|
ХАЙДЕ ДА ПУСНЕМЕ УЧИНДОЛСКИЯ СЕЛЯНИН БЕЗ СЦЕНАРИСТИ ДА ВИДИМЕ КАКВИ ПРОСТОТИИ ЩЕ ИЗКАЛЪПИ.........
| |
|
Тема
|
[re: MЪЖ]
|
|
| Публикувано | 27.05.02 22:03 |
|
|
Мъжо , дори и най - здравия микроскоп може да бъде издран с пирон. Не е необходимо обаче да го правиш , ако заниманията по микробиология са ти скучни !
| |
|
Тема
|
[re: MЪЖ]
|
|
| Автор |
BP (Нерегистриран) |
| Публикувано | 27.05.02 23:28 |
|
|
А забеляза ли, че Росен Петров пак беше зад гърба му? 
| |
|
Тема
|
Re:
|
|
| Автор | Peaлиcт (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.05.02 19:10 |
|
|
Така ли? В буквалния смисъл? Аз забелязах, че нещо се обръщаше назад и встрани...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Miki (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.06.02 15:04 |
|
|
Защо ли? Май задавам излишен въпрос...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|