|
Тема
|
Бе още ли на са го спрели тоя тъп кеч, бе?
|
|
Автор |
Mixy (почетен член) |
Публикувано | 16.09.01 22:12 |
|
Ей, ма-а-а му деба ...
Тия тъпаци от bTV поне да го преместят в блока на детското от 16:00 ч. и да спрат да пълнят прайма с боклуци и простотии от тоя сорт (като кеча, де), ами да пуснат някой готин филм или концерт по това време ...
Mixy
| |
Тема
|
Re: Бе още ли на са го спрели тоя тъп кеч, бе?
[re: Mixy]
|
|
Автор | aз (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.09.01 19:09 |
|
И аз съм отвратена
| |
Тема
|
Emi,neka go sprat!
[re: aз]
|
|
Автор | edno momiche (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.09.01 21:40 |
|
Aide da pusnat de! Ama na tiah tova im se harchi i niamat polza da go spirat...ste triabva da go prejiveem niakaksi. A kato gi gledam tia deza s teniski na razni napompani maloumnizi i zle mi stava! A tia deto prodavat listcheta kolko vzimat-vchera vleznah v edna knijarniza i edno momche si kupi 4 teftercheta za 5lv...ujas.
| |
|
AAA toia kech mi razkazva igrata...MRAZIA GO!!!Kogato vartia kanalite na TV-to i kato popadna na nego naprvo mi ide da se izpovrashtam [s izvinenie] v/u televizora!!!E tova egati gadoriata..kade e tazi "chuvstvitelnost" deto ia kazvat po reklamite mu?!tova e edin goliam CIRK!!!nishto poveche ot edna ot tapite moje bi nai-tapata izmishliotina na americanci [ne che sam anti-amerikanski nastroena] ...
Just Obey
| |
Тема
|
Re: Бе още ли на са го спрели тоя тъп кеч, бе?
[re: Mixy]
|
|
Автор | end (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.10.01 21:31 |
|
Че е тъпо тъпо е-даже прекалено ама като гледам тук в клуба докато си ровя в нета как го гледат малоумниците оттатък на 1метровия телевизор-и си викам абе май то за всичко си има клиенти.
Та да знаеш няма да я спрат от бтв тази гадост :(
| |
|
И мен страшно ме отвращава тази простотия. Въобще БИТИВИ освен да пускат тъпи сапунени сериали, сериалчета, идиотски шоута, и да повтарят едни и същи филми до втръсване бива ли ги? Но докато има заблудени души които да ги гледат, ще продължават да ги дават.
Но пък от друга страна БИТИВИ не е единствената програма. Поне това е утешението.
--------------------------------------
Силният войн постоянно воюва.
Силният войн е сила.
Силният войн е винаги сам, защото унищожава всичко около себе си.
| |
|
|
|
|