Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:10 12.07.25 
Култура и изкуство
   >> Телевизия
*Кратък преглед

Тема Бе още ли на са го спрели тоя тъп кеч, бе?нови  
Автор Mixy (почетен член)
Публикувано16.09.01 22:12

Ей, ма-а-а му деба ...

Тия тъпаци от bTV поне да го преместят в блока на детското от 16:00 ч. и да спрат да пълнят прайма с боклуци и простотии от тоя сорт (като кеча, де), ами да пуснат някой готин филм или концерт по това време ...

Mixy

Тема Re: Бе още ли на са го спрели тоя тъп кеч, бе?нови [re: Mixy]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано20.09.01 19:09

И аз съм отвратена

Тема Emi,neka go sprat!нови [re: aз]  
Авторedno momiche (Нерегистриран)
Публикувано20.09.01 21:40

Aide da pusnat de! Ama na tiah tova im se harchi i niamat polza da go spirat...ste triabva da go prejiveem niakaksi. A kato gi gledam tia deza s teniski na razni napompani maloumnizi i zle mi stava! A tia deto prodavat listcheta kolko vzimat-vchera vleznah v edna knijarniza i edno momche si kupi 4 teftercheta za 5lv...ujas.

Тема Re: Emi,neka go sprat! [re: edno momiche]  
Автор Anonymous (Operative)
Публикувано23.09.01 14:42

AAA toia kech mi razkazva igrata...MRAZIA GO!!!Kogato vartia kanalite na TV-to i kato popadna na nego naprvo mi ide da se izpovrashtam [s izvinenie] v/u televizora!!!E tova egati gadoriata..kade e tazi "chuvstvitelnost" deto ia kazvat po reklamite mu?!tova e edin goliam CIRK!!!nishto poveche ot edna ot tapite moje bi nai-tapata izmishliotina na americanci [ne che sam anti-amerikanski nastroena] ...

Just Obey

Тема Re: Бе още ли на са го спрели тоя тъп кеч, бе?нови [re: Mixy]  
Авторend (Нерегистриран)
Публикувано09.10.01 21:31

Че е тъпо тъпо е-даже прекалено ама като гледам тук в клуба докато си ровя в нета как го гледат малоумниците оттатък на 1метровия телевизор-и си викам абе май то за всичко си има клиенти.
Та да знаеш няма да я спрат от бтв тази гадост :(

Тема Re: Emi,neka go sprat!нови [re: Anonymous]  
Автор _Gloria_ (PoisonGirl)
Публикувано20.10.01 13:02

И мен страшно ме отвращава тази простотия. Въобще БИТИВИ освен да пускат тъпи сапунени сериали, сериалчета, идиотски шоута, и да повтарят едни и същи филми до втръсване бива ли ги? Но докато има заблудени души които да ги гледат, ще продължават да ги дават.
Но пък от друга страна БИТИВИ не е единствената програма. Поне това е утешението.
--------------------------------------
Силният войн постоянно воюва.
Силният войн е сила.
Силният войн е винаги сам, защото унищожава всичко около себе си.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.