Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:19 20.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Планинари нека направим нещо голямо!!!!!!!!!!!!!!!нови  
Автор P. android ()
Публикувано07.03.00 21:58

Който обича планината да се включи с мнение как да се съберем и организираме един голям клуб. Ние сме бъдещето което още не е докоснало настоящето ,нали никой не иска да го пропуска... Аз съм с двете ръце ЗА щом и ти четеш това значи ставаме двама,а така капка по капка............ Вярвам ,че има будни от нас.............

Тема Планинари нека направим нещо голямо!!!!!!!!!!!!!!!нови [re: P. android]  
Автор дух ()
Публикувано07.03.00 22:07

ВЛЮЧЕТЕ СЕ!

Тема Планинари нека направим нещо голямо!!!!!!!!!!!!!!!нови [re: дух]  
Автор дух2 ()
Публикувано07.03.00 23:06

Когато съм на някой връх на някоя планина единствената мисъл която ме обхваща е СВОБОДА - духовно извисяване (да не навлезнем само в клуб Религии), свободен дух, пълнота - клавиатурата не ми достига - но това "равнинарите" немогат да го разберат.

Тема Планинари нека направим нещо голямо!!!!!!!!!!!!!!!нови [re: дух2]  
Автор Rapel-maker ()
Публикувано08.03.00 07:06

Praw si Duhcho,samo che zashto tazi Swoboda da q wprqgame i ogranichawame e razmi mi klubowe i organizacii ,nie i taka si hodim. To BTS to malko li ni e to ne e losha organizaciq , dosta neshta e naprawilo nie samo da poddyrzane storenoto ,ot budesteto samo edno spolai wi movem da chuem.

Автор Турист ()
Публикувано08.03.00 09:38

Аз съм с теб!

Автор дух ()
Публикувано12.03.00 21:52

НЕКА БЪДЕ СВЕТЛИНА!

Автор Rossi ()
Публикувано14.03.00 15:25

"Let it be!"

Тема interesnoнови [re: P. android]  
Автор joro ()
Публикувано20.03.00 16:59

zdraveite tova koeto kazvate edosta interesno az obicham planinata i prirodata jalko che sa tolkova malko horata ,koioto misliat za neia. neka vseko dade maksimum obich i priznatelnost na tazi bezkrainost kam koiato prinadlejim. koito iska da mi pishen na mail:fingherspirit@yahoo.comchao

Тема interesnoнови [re: joro]  
Автор АГМ ()
Публикувано20.03.00 19:04

А те така, здра'о тяло в здрав дух!!!

Автор jooro ()
Публикувано21.03.00 18:32

kolko mu triabva na chovek za da jivee istinski???kak mojem da spasim malkoto koeto ni e ostanalo i v sastoto vreme da sahranim sebe si. ne mi lipsvat idei--prosto mai malko mi kuca s realizaciata no ako moga --bih pomognal.. pishete mi joro

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.