|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Колотуризъм
|
|
Автор |
Иван () |
Публикувано | 27.12.99 17:37 |
|
Има ли колотуристи у нас? Нека се обадят!
| |
Тема
|
Колотуризъм
[re: Иван]
|
|
Автор |
radi () |
Публикувано | 27.12.99 23:56 |
|
fkdgjhdkjhrighfkvbjhfigh-pishi tam nesto...
| |
Тема
|
Колотуризъм
|
|
Автор |
Иван () |
Публикувано | 28.12.99 18:25 |
|
Това с jkgfckjhgjl не е много ясно. Колотуризмът е мое хоби и ще се радвам да намеря съмишленици , а не такива , които се учат да пишат в ИНТЕРНЕТ!
| |
|
ne samv doma si,a na planina i ne mi se pische v inet.
Pagu
| |
Тема
|
Колотуризъм- за Ради
|
|
Автор |
Иван () |
Публикувано | 29.12.99 17:55 |
|
Виж какво , Ради , малко е странно ,че си на планина , а всеки ден си в Итернет , ама както и да е - всичко се случва , даже девственици раждат , че и повтарят . Ако все пак обичаш пътуванията с колело и освен това искаш да участваш в нашите колопоходи ( ние сме колоклуб от В. Търново) , можеш да ми пишеш на: ivan@revolta.com .
| |
Тема
|
Колотуризъм
|
|
Автор |
ИПИ () |
Публикувано | 04.01.00 12:57 |
|
Здравей Иване!
Аз съм един твой съименник, който като теб е запален по пътешествия с колело. Допреди няколко години доста обикаляхме из БГ-то, но напоследък поради все по-малкото свободно време колоекскурзиите ни доста се органичиха.
Кои са твоите любими маршрути? Из вашия край сме правили Габрово-Трявна-Дряново-Търново-Плаковски манастир-Капиновски ман.-Килифаревски ман.-Вонеща вода-Трявна. Между другото имаме приятели в Трявна с които сме ходили с колелета из Рила и Родопите и които са много сериозни на тема колопътешествия - ако искаш мога да ти дам координатите им.
Поздрави:
ИПИ
| |
Тема
|
Колотуризъм
[re: ИПИ]
|
|
Автор |
Иван () |
Публикувано | 04.01.00 23:17 |
|
Здрасти , адаш !
Честита Нова година!
Радвам се че се обади. Ние сме една доста силна група от ВТ, която редовно кръстосва пътищата по нашия край. Когато имаме повече свободно време през лятото прескачаме до Родопите и Пирин. Ходили сме на доста места ,а иначе всяка събота и неделя караме в радиус 50-70 км.
Обаче от както живея във Варна малко неудобно стана да си ходя постоянно и от време на време пропускам.
Ти от къде си ? Може би ще покараме из България тази година?!
Колко му е. Ние имаме приятели от Русе ,с които често се виждаме .
Когато си на колело разстоянията не винаги са проблем.
Тук, във Варна вечер обикалям района, но не е приятно , когато караш сам , почти никой не съм видял да кара извън града.
Благодаря че ми писа.Ще се се радвам да се "чуем" пак.
Всичко хубаво!
| |
Тема
|
Колотуризъм
|
|
Автор |
ИПИ () |
Публикувано | 05.01.00 10:02 |
|
Здрасти Ванка!
Честита Нова година и на теб! През лятото на 1992 бяхме с колелетата във Варна и оттогава имам впечатлението, че в този иначе хубав наш град колоезденето не е на почит. Просто шофьорите минаваха покрай нас сякаш ни няма и на няколко пъти за малко да ни отнесат. Не че тук в София положението е много по-различно, но тогава във Варна ми се стори че сигурно заради това че почти няма колоездачи шофьорите не са свикнали с тях.
Иначе тук в Софийско най-удобният път за каране е към Самоков и любимият ни маршрут е до Мальовица през Говедарци и Овнарско. Ходили сме и до ждрелото на Ерма през Драгоман, до Костенец, Боровец, до Враца през Искърското дефиле, много приятна е и обиколкота на Плана (от къщи е 123 км). Най-дългото ни пътешествие е София-х.Мечит-Рилски ман.-Мелник-Гоце Делчев-Доспат-Триград-Пампорово-Пловдив-София. Тогава нашите хора от Трявна дойдоха до София за 1 ден като са минали през Беклемето! Те са мнго по -печени от нас и общо взето се налагаше да ни поизчакват, особено на прревала на Попови ливади. На път за Пирин сме минавали и по долината на Бели Искър в Рила, като специално си бяхме извадили разрешително за вододайната зона.
Какво е твоето колело? Нашите са преустроени "Туристи".
Поздрави:
ИПИ
| |
Тема
|
Колотуризъм
|
|
Автор |
varna () |
Публикувано | 16.01.00 22:14 |
|
обади се на radi@dir.bg da ti dam telefoni na velomaniaci v varna.
| |
Тема
|
Колотуризъм
|
|
Автор |
radi () |
Публикувано | 19.01.00 00:37 |
|
какво нещо караш, непознати човече?
аз държа на здравите колела.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|