| 

| 

| 

|  
           | 

Къща За Гости”При Братята”-с.Орешак/Троян е къща с настроение и дух.Топла през зимата и прохладна през лятото.Сгушена е в Троянския балкан
 „Благодаря за почивката”-това са думите, които желаем да чуем от Вас, но за да ги заслужим, ние-домакините глезим индивидуално всеки гост.
 Два просторни апартамента и седем модерни стаи ви въвличат в уникална хармония за почивка.
 Останете очаровани от: Троянския манастир, Националното изложение на занаятите,Природо-научния музей, Празник на сливата, Празник на с.Орешак, чудотворната икона Света Богородица Троеручица-15 Август, Видимското пръскало 
 За Вас чревоугодници:Пригответе сами вкусни ястия или посетете някоя механа с Традиционни Българския Ястия и деликатеси

На ваше разположение, мили гости: 
 -басейн, детски басейн, шезлонги, чадъри(летния сезон) 
 -барбекю
 -скара
 -лятна градина 
 -детски кът 
 -2 просторни апартамента 
 -6 двойни стаи с кралска спалня 
 -1 двойна стая с две единични легла 
 -санитарен възел във всяка стая/апартамент 
 -кабелна TV 
 -LCD телевизори в стаите 
 -механа на самообслужване 
 -кухня-напълно оборудвана 
 -3 броя хладилници 
 -бар с кафе машина 
 -витрина с бира и безалкохолни 
 -WI-FI интернет(безплатен) 
 -локално парно (зимния сезон) 
 -камина 
 -забавления(ролери, федербал, футболна топка, табла, карти) 
 -домашни любимци

Цени на рецепция
 Двойна стая лукс-59.00 лева
 Апартамент(2 души)-79.00 лева
 Апартамент(3-4 души)-89.00 лева
 Единична стая-44.00 лева
 Наем на цялата къща(22+2 души)-550.00 лева

* В цената са включени: нощувка, туристическа такса 
 ***БЕЗПЛАТНО: локално парно(през зимния сезон), паркинг,wi-fi интернет, механа, барбекю, камина, детска площадка, оборудвана кухня, хладилник,бар, посуда, тенис на маса, дартс, басейн(през летният сезон), шезлонги, чадъри и гарантирано приятно изкарване
 *Апартаментите разполагат с кралска спалня и двоен разтегателен диван в отделни помещения 

За Контакти: 
 Марианна Балабанова 
 http://www.bratyata.com 
 http://www.facebook.com/bratyata 
 bratyata@yahoo.com 
 +359 879 034 987 
 +359 878 102 111

|   |  

| 

|  
           | 

Марианна, темата за ценообразуването в туристическия ни сектор е обширна и не е тук мястото да се обсъжда.
 Да оставим настрана крайбрежието на съседните ни държави и цените на туристическите им услуги, задминати отдавна от буля Сийка и къщата й с три мисирки и магаре във Филанкишиево (примерно).
 Любопитно ми е как хотел в историческия център на Флоренция предлага апартамент за 3-4-ма за 52 евро (със закуска естествено), а къща за гости в  Орешака предлага същото без закуска за 45? 
 Подчертаният бонус накрая, че къщата предлагала БЕЗПЛАТНО отопление през зимата  - без коментар. Предлагам да не го изписвате на чужд език в евентуален сайт или брошурка.
 Успех на начинанието, но тези реклами не са много за клуб "Туризъм".

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     Re: Къща За Гости"При Братята"
[re: Koцeтo]
 | 

|  
| Автор | 
neiwena (новак) |  
| Публикувано | 13.06.12 20:14 |  
             |  
           | 

Коце, това с апартаментите във Флоренция ме заинтригува. Може ли за малко повече инфо ? Ако е удобно, разбира се.
 Иначе нека хората си правят реклама - всеки има място под слънцето...

|   |  

| 

|  
           | 

Марианна, Марианна - щури мераци - до обяд да се забогатее и  след обяд да се заживее от лихвите. И така цял живот.  Сега е 3 юли. За около 2 минути си намерих стая за трима във Флоренция (реших да проверя написаното от Коцето) от 9 до 16 юли за 985,75лв. Наистина - банята не е самостоятелна. Резервацията отнема максимум 5 мин. Та - вътре в 8 минути мога да реша да скокна до Флоренция идната седмица и да си уредя стая за мен и двама приятели, като видя и снимки на стаята. Я сега се замислете, Марианна, дали Орешака ще ми предложи на един кантар с Флоренция и дали от момента на виждането на Вашата обява до завършената ми резервация ще се вместя в 8 минути по всяко време на денонощието. И според отговорите си коригирайте и цените.
 (Бил съм в Орешака -  доста повече от 3 пъти)

|   |  
  |   

|  
 |   
 |