|
|
|
Тема
|
Транспорт до яз. Белмекен
|
|
| Автор |
__iceman__ (непознат
) |
| Публикувано | 19.09.11 15:08 |
|
|
Здравейте,
Искам през почивните дни да се разходя от Белмекенския край на Рила до към Мусала, но искам да тръгна от яз. Белмекен / Спотния комплекс.
Някой може ли да ми даде информация за това какви сами вариантите за транспорт от Костенец или Сестримо? Звънях в спортната база, но от там не ми казаха, нищо повече освен не можем да помогнем. Интересува ме по-специално, дали има нещо като маршрутка до горе. Ако не, ще ми свърши работа и контакт на някой месетен човек, стил Калин Гелев от Дупница
Предварителни благодарности,
| |
|
Тема
|
Re: Транспорт до яз. Белмекен
[re: __iceman__]
|
|
| Автор |
tvy (минаващ) |
| Публикувано | 19.09.11 17:10 |
|
|
няма организиран транспорт до Белмекен в смисъл на междуградски автобус или бус. И схемата с Дупница или Сапарева баня където извозват до х. Пионерска не работи. Правиш следното: влак до Белово. Оттам към Юндола на стоп. Сега оттам минава и потока за Велинград. После отново на стоп към Белмекен. Нагоре е по-рехаво, но хората са отзивчиви.
| |
|
Тема
|
Re: Транспорт до яз. Белмекен
[re: tvy]
|
|
| Автор |
__iceman__ (непознат
) |
| Публикувано | 19.09.11 17:24 |
|
|
Благодаря за информацията.
Със стоп би била трудна работата - групата сме 6 човека.
Аз по-скоро се надявах някой да знае за някаква схема по-близка до Динко от Добринище :)
| |
|
|
|
Ползвахме: 0882476084 / 0884428664 някакви хора, които имат къща за гости в Белово - закараха ни до язовира с кола за 15лв на човек от Белово.
Мъж и жена - мъжът е англичанин, дано да е полезна информацията. Хората бяха доста готини и любезни
| |
|
|
|
|