|
Тема
|
За Румъния
|
|
Автор |
lz1asp (непознат
) |
Публикувано | 06.07.11 07:42 |
|
Търси се човек не особено интелегентен/ колкото по-малко, толкова по-добре /, да е склонен да върти педали до и в Румъния, до молдовската граница . Карлово, Русе, Букурещ, Куртя де Аржеш, минаване през Карпатите, Яш , Силистра и Карлово/ И да има супер здрави нерви да може да ме изтърпява да се влача и аз покрай него. Също е желателно да няма склонност към състезателни изяви и стремеж да попадне в свелината на прожекторите. Задължителни качества- да е почтен човек и да има има неограничено чувство за хумор. Относно ресурса от ядове обещавам да му го осигуря в количество дето ще му е в повече.Ако се появи лудия да пише. Ще се опитаме да се разберем.
| |
|
Не особено интелигентен, но с неограничено чувство за хумор - това са противоречиви изисквания.
| |
|
Абе аз се имам за интелигентен ама тъкмо ме е обзела веломанията само да знаеш че съм начинаещ
| |
|
Не особено интелигентен, но с неограничено чувство за хумор - това са противоречиви изисквания.
Taka e . Но това не е единственото противоречие в живота.
| |
Тема
|
Re: За Румъния
[re: lz1asp]
|
|
Автор |
lz1asp (непознат
) |
Публикувано | 09.07.11 10:13 |
|
Това че си начинаещ няма значение. Дай малко информация за себе си . Адрес за връзка lz1asp@abv.bg
| |
|
здравей! относно всички критерии които си поставил може да ги уточним директно. живея близо до карлово. от казанлък съм и румъния ми е отдавна замислена дистинация. дано не съм закъснял. това е скайпа ми. galov_st1
намери ме и ще видим какво можем да направим. а ако сега съм закъснял може да плануваме нещо за друг път. ще те чакам да се свържиш с мен.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lz1asp (непознат
) |
Публикувано | 21.07.11 18:22 |
|
Стояне здравей ! Скайп не ползвам. Може да ми пишеш на lz1asp@abv.bg или да псзвъниш на 0889981906
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lz1asp (непознат
) |
Публикувано | 21.09.11 13:40 |
|