Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:34 27.12.24 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Тема За Румъниянови  
Автор lz1asp (непознат )
Публикувано06.07.11 07:42

Търси се човек не особено интелегентен/ колкото по-малко, толкова по-добре /, да е склонен да върти педали до и в Румъния, до молдовската граница . Карлово, Русе, Букурещ, Куртя де Аржеш, минаване през Карпатите, Яш , Силистра и Карлово/ И да има супер здрави нерви да може да ме изтърпява да се влача и аз покрай него. Също е желателно да няма склонност към състезателни изяви и стремеж да попадне в свелината на прожекторите. Задължителни качества- да е почтен човек и да има има неограничено чувство за хумор. Относно ресурса от ядове обещавам да му го осигуря в количество дето ще му е в повече.Ако се появи лудия да пише. Ще се опитаме да се разберем.

Тема Re: За Румъниянови [re: lz1asp]  
Автор Acпapyx ()
Публикувано06.07.11 11:46

Не особено интелигентен, но с неограничено чувство за хумор - това са противоречиви изисквания.

Тема Re: За Румъния [re: lz1asp]  
Автор БoянlYl (магесник)
Публикувано06.07.11 20:22

Абе аз се имам за интелигентен ама тъкмо ме е обзела веломанията само да знаеш че съм начинаещ

Тема Re: За Румъниянови [re: Acпapyx]  
Автор lz1asp (непознат )
Публикувано09.07.11 09:10

Не особено интелигентен, но с неограничено чувство за хумор - това са противоречиви изисквания.

Taka e . Но това не е единственото противоречие в живота.

Автор lz1asp (непознат )
Публикувано09.07.11 10:13

Това че си начинаещ няма значение. Дай малко информация за себе си . Адрес за връзка lz1asp@abv.bg

Автор stoian tomov (непознат )
Публикувано20.07.11 18:17

здравей! относно всички критерии които си поставил може да ги уточним директно. живея близо до карлово. от казанлък съм и румъния ми е отдавна замислена дистинация. дано не съм закъснял. това е скайпа ми. galov_st1
намери ме и ще видим какво можем да направим. а ако сега съм закъснял може да плануваме нещо за друг път. ще те чакам да се свържиш с мен.

Автор lz1asp (непознат )
Публикувано21.07.11 18:22

Стояне здравей ! Скайп не ползвам. Може да ми пишеш на lz1asp@abv.bg или да псзвъниш на 0889981906

Автор lz1asp (непознат )
Публикувано21.09.11 13:40

Veni . Vidi и се върнах.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.