Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:57 26.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Тема Маршрут яз. Голям Беглик - Велинград?нови  
Автор tvy (минаващ)
Публикувано05.07.11 16:39

Здравейте, мисля след десетина дни да премина по този маршрут. Имам карта на западните Родопи където е указана маркирана, туристическа пътека, минаваща и през вр. Голяма Сютка. Някой минавал ли е този маршрут и добре ли е указана маркировката? Ще си нося палатка, но има ли по път къде да се преспи другаде? На картата няма даден подслон.
Благодаря предварително, ако някой може да даде указания. Ако не ще пиша като се върна.

Тема Re: Маршрут яз. Голям Беглик - Велинград? [re: tvy]  
Автор Leon_2 (планинар)
Публикувано06.07.11 00:07

Минах по част от маршрута преди 2 години. От Голям Беглик до Сютка маркировката просто я нямаше. Тук там по спомени откривах стара маркировка на някой камък или повалено вече дърво. В района около върха имаше подновена маркировка, но за към Велинград май се разрежда. Аз не продължих, а отбих за Пашино бърдо и Ракитово. Може би е добра идея освен картата да си носиш GPS. На самия връх Г. Сютка има голям дървен заслон с три стени и беседка. Заслона е празно отворено помещение-няма нищо в него, поне така беше. Вода има на около 20 мин от върха посока изток - североизток - извора Момин кладенец. Има маркировка и табели.

Редактирано от Leon_2 на 06.07.11 00:11.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.