Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:45 17.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Тема Обувки Hi-tecнови  
Автор Жоротурист (пътешественик)
Публикувано30.06.11 08:02

Понеже брат ми е в Англия миналата година есента ми донесе подарък нови обувки "Hi-tec"(същите ги продават в магазин"Яко" по около 160лв.).Уж голяма реклама си правят на капака на кутията.Моите старите "Netwalk"(български,от Пловдив,ул.Плевен 6, вс.туристи от Южна Б-я ги знаят вероятно) вече са накрая и си мислех - ще опитаме нещо по-квалитетно. Първото слагане беше в сухо време и освен че констатирах, че "возят твърдо"-т.е. че краката ти при продължително ходене могат да станат отдолу изцяло на мазоли - други никакви забележки. Но миналата седмица при експедицията ни в Македония се наложи при второто обуване да прекося поляна с трева и роса. Само след 60 метра краката ми подгизнаха.Та така - това е прословутото западно качество.А моите старите "Netwalk" трябваше да ги нося 3 години непрекъснато от пролет до есен за да започнат да текат и след като ги намазах два пъти с течен парафин даже отново спряха да текат в мокро време.

Целта не е в края на пътя,целта е в самия път! Конфуций

Тема Re: Обувки Hi-tecнови [re: Жоротурист]  
Автор babaToHka (мумия)
Публикувано30.06.11 14:44

Странно

Аз съм от година с Хай-Тек, видяли са и дъжд и сняг, не съм забелязала някакъв проблем. Защо не пишеш до производителя? Фирмите за екипировка държат много на обратната връзка.

STAND UP IF YOU STILL BELIEVE!

Тема Re: Обувки Hi-tec [re: Жоротурист]  
Автор Жopoтypиcт (пътешественик)
Публикувано30.06.11 15:21

Не ми се занимава!Пусках тази бележка просто да предупредя останалите туристи, които решат да си купят такива обувки просто да се замислят преди да го направят. Българските обувки от Плевен 6,Пловдив са от около 70-80лв. и са в пъти по-добри и краката не се набиват като от тия. Сега им търся на тия по-меки стелки, та дано компенсират единия им недостатък. А за теча ще се мажат с течен парафин- няма начин и дано това помогне!

Целта не е в края на пътя,целта е в самия път! Конфуций

Тема Re: Обувки Hi-tecнови [re: Жоротурист]  
Автор chernokrilia (непознат )
Публикувано02.07.11 08:27

Вече втора година тормозя по баирите обувки от тази марка и нямам никакви забележки

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.