|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Продавам книгите
|
|
Автор |
tenebrum (непознат) |
Публикувано | 15.02.11 16:58 |
|
Продавам следните книги: Фриц Рудолф-Върхове без богове 1964;Христо Проданов -Лхоце 1982;Крис Бонингтън-Южната стена на Анапурна 1981;Крис Бонингтън-Еверест трудният 1986 път ;Роже Фризон Рош-Водач на свръзка 1971; Светослав Колев -Първопокорителите 1978;Николай Петков-От Матерхорн до Еверест 1985;Валтер Бонати-Моите планини 1978; Състояние -много добро- 6 лв на книга
| |
|
"Водач на свръзка" и "Моите планини" за мен
Как и кога да се видим да ти дам парички и да ги взема ?
| |
|
искам Крис Бонингтън-Еверест трудният 1986 път. Моля те, дай телефон или имейл за контакт
| |
|
Останаха само-Първопокорителите-Светслав Колев,Христо проданов-Лхоце,Николай Петков-От Матерхорн до Еверест.
| |
|
Още една книга продавам"Свирепа арена"-Джо Таскър 1989-състояние много добро 7лв
| |
|
Вземам я, вземам я!!!
Че моята от казармата излезе осакатена - остана с 20 страници по-малко - някой колега е бил на зор...
Дай телефон или направо я остави в магазин Стената или в туристическа агенция Зиг-Заг. Кажи им, че е за мен, те ще ми се обадят и ще се уредят подробностите. Че в събота заминавам за една седмица. Утре съм из центъра.
10 лв давам :) Последната такава я взех за 20лв от един антиквар, за да я разменя с един съфорумец за "В разредения въздух" на Кракауер :)))
Момчил 0888566723
| |
|
Свирепа арена продадена
| |
Тема
|
Re: Продавам книгите
[re: momtchi]
|
|
Автор |
S_ph () |
Публикувано | 19.02.11 13:54 |
|
Я съфорумецът да пусне едно линкче към новото издание на книгата на Кракауер:
| |
Тема
|
Re: Продавам книгите
[re: S_ph]
|
|
Автор |
yogi79 (турист) |
Публикувано | 24.02.11 18:56 |
|
Браво на Кибеа, забавиха се, но си спазиха обещанието!
| |
|
Два избрани цитата:
"Чувстах, че обичам планината чрез красотата, която тя ми предлагаше, чрез завоеванията над върховете и спомените за нея, но преди всичко заради онова чуство на откъсване от всекидневието, за свободата и радостта от живота, които изпитвах само там горе в нейните дебри. Когато вечер се връщах в града след действително изживения ден в планината, контрастът правеше още по-грозно и непоносимо всекидневието, от което бях избягал за кратко, за да потъна отново в него".
"Като изключим празничните дни, които по правило прекарвах в планината и при хубаво, и при лошо време, останалите бяха за мен направо безсъдържателни и празни, протичащи все по един и същи начин, едни и същи занимания, в една и съща скучна среда. Толкова тъжно и безполезно е за един мъж да живее по този начин ! И КАТО СИ ПОМИСЛЯ, ЧЕ ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ЖЕРТВА НА ТОВА УБИЙСТВЕНО ЕЖЕДНЕВИЕ, обхваща ме страшно болезнено чуство".
Валтер Бонати, "Моите планини"
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|