Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:22 19.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Тема Арестуван хижар?нови  
Автор plm.neregistriran (непознат)
Публикувано24.08.10 15:49

Сутринта в пряко включване по телефона в студиото на БНТ министър Цветанов, обявявайки поредната акция съобщи, че са задържани две лица укривали някакви видни престъпници. Изказването беше доста неясно и объркано. Аз поне разбрах, че са задържали хижара на Мечит и брат му, защото укривали въпросните бандити в продължение на веднъж две седмици и после още няколко дни преди година. Колко активно са били издирвани бандитите, че са се "крили" в хижа през която е върволица от народ не стана ясно.
Някой ако има повече информация да драсне, защото Сашо от Мечит и жена му са едни от най-гостоприемните хижари, на които някога съм попадал и ще ми е кофти да науча, че родната полиция ги е обухала.

Тема Re: Арестуван хижар?нови [re: plm.neregistriran]  
Автор vasko1979 (новак)
Публикувано24.08.10 17:12

Автор Da Luz (Da Lud)
Публикувано25.08.10 10:22

Дали една хижа принадлежи на мутрите не се съди по персонала работещ в нея, а по други косвени признаци.

Примерно с пари на данъкоплатците се поддържа път до нея, инвестициите в самата хижа не са насоченине към туристите, а някой си ги прави по свой вкус, пред хижата има паркирани МПС тунинговани в стил "милитари", музикалната уредба също е тунингована щото често престава да бъде хижа и става дискотека...

------------------------------------

Тема Те си имали цяла верига хижи :-) [re: plm.neregistriran]  
Автор Da Luz (Da Lud)
Публикувано26.08.10 10:47

Според в-к "Стандарт" същия кръг убийци и убити държали също хижа Вада и хижа Мусала

------------------------------------

Тема Re: Те си имали цяла верига хижи :-)нови [re: Da Luz]  
Автор niki_leo (член)
Публикувано26.08.10 13:25

Защо се чудиш? По нашите планини вече има доста хижи, които се държат от разни бивши или настоящи мутри. Доколкото съм чувал х. Рилски Езера, която вече повече клони към хотел, се стопанисва от някакви Дупнишки мутри.

Мисля, че преди няколко месеца четох лоши отзиви и за Скакавица - може би и там стопаните са вече от тая порода.

niki_leo = Ники
Човек и добре да живее... един ден се регистрира в дир-а

Автор БoянlYl (магесник)
Публикувано27.08.10 11:10

Скоро бях на тази хижа и хижарите наистина бяха много любезни

И докато бяхме в раьона не забелязахме нищо съмнително

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.