|
|
|
Тема
|
Обувки за 100-120лв (Литос,GriSport,Karrimor,HiTEK
|
|
| Автор |
alkor1 (ентусиаст) |
| Публикувано | 08.06.10 23:47 |
|
|
Можете ли да препоръчате "трисезонни" (kъсна пролет, лято, ранна есен) буджетен вариант - обувки .
Мисля да ги ползвам и зимата в града (и без това нямам зимни обувки).
- за около 100-130лв, да не са мн тежки, да работят добре, петата(подметката) да не е твърда и да не се хлъзгат на мокро.
То се е видяло, че няма да мога да си взема нещо качествено като Ханлаг от 260лв или др.
За Каримор от sportsdirect.com .. някой поръчвал ли е от там, аз обувка не си представям да я поръчам без да пробвам, но цената е примамлива и се говори че са добри?!
Quechua?
Литос; Гри спорт
http://www.adrenalinebg.com/shop.html?page=shop.browse&category_id=20&vmcchk=1
Hi-tek
Забелязвам, че има два типа високи обувки и се чудя от кой да взема, може би по-ниските,
които покриват глезена (последните два модела са висок и среден вариант-Hi-tek) и които са над глезена?!
- кой вариант е за предпочитане, тези много високите ми се струва че много ще запаряват?!
Да има някакви намаления този месец?
Редактирано от alkor1 на 08.06.10 23:48.
| |
|
Тема
|
Re: Обувки за 100-120лв (Литос,GriSport,Karrimor,HiTEK
[re: alkor1]
|
|
| Автор |
Orнeдишaщ (змей) |
| Публикувано | 09.06.10 11:58 |
|
|
Аз носих Литос с вибрам и НЕ мога да ти ги препоръчам. За бога, брате, не ги купувай! Първото нещо е, че се скъсаха отстрани още след два месеца, през които не съм ходил кой знае колко, няколкостотин километра най-много. Преди да се скъсат бяха чудесни - меки, леки, удобни, с добро сцепление - ама 100+ лева за 2 месеца са много пари. Носих ги и след това, но вече продънени и съответно течащи. Освен всичко друго, бяха най-смрадливите обувки, които някога съм имал. Беше задължително да се перат след всяко ходене, ужас някакъв.
| |
|
Тема
|
Re: Обувки за 100-120лв (Литос,GriSport,Karrimor,HiTEK
[re: Orнeдишaщ]
|
|
| Автор |
gamina (mind reader) |
| Публикувано | 09.06.10 15:53 |
|
|
Lytos-a явно е до късмет.
С по-стария вариант на тези (разликата е, че при мен борда е мъничко по-малък) вече съм 4тo лято, имат леки цепки само при сгъвката над пръстите... а не е като да съм ги жалила... Измислената им мембрана се оказа издръжлива, не смърдят. Ясно, че сега като се разпаднат, ще се замисля дали да взимам пак Lytos, в последно време абсолютно никой не е доволен от тях. Но за обувки от 112 лв се оказаха перфектни.
Редактирано от gamina на 09.06.10 16:03.
| |
|
|
|
|