Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:53 25.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Тема Как да стигна до Скаклята  
Автор varbin (непознат )
Публикувано16.04.10 09:21

Как да стигна до водопада Скаклята от Вършец? В този край никога не съм била и искам да видя много. От нета извадих доста забележителности, които смятам да видя.

Тема Re: Как да стигна до Скаклятанови [re: varbin]  
Автор E.Yonkov (непознат)
Публикувано16.04.10 09:51

Коя от всички Скакли? Малко преди Великден ходих по тоя край и Врачанска скакля беше почти пресъхнала, сега ще е още по-зле предполагам. Вижда се от Враца, така че не е проблем намирането и. Бовска скакля е точно под село Заселе, другия начин за стигане е от Гара Бов нагоре по Вазовата пътека, маркирана е. Боров камък беше особено пълноводен, има екопътека от с.Згориград. Аз минах отгоре по пътеката за х.Пършевица обаче маркировките горе са ужасни, където въобще ги има.

, да видим кога ще пусна и останалото. Наистина има какво да се види там, но и на мен ми беше първо ходене, така че някой по-компетентен да се изкаже.

Тема Re: Как да стигна до Скаклятанови [re: E.Yonkov]  
Автор varbin (непознат )
Публикувано16.04.10 13:41

Благодаря, сега научих, че има и малка Скакля. В нета пише Скакля е сред най-високите водопади.Чудесни снимки.

Тема Има ли тунели в този район? Петроханския проход нанови [re: varbin]  
Автор varbin (непознат )
Публикувано16.04.10 13:51

Има ли тунели в този район? Например ПЕТРОХАНСКИЯ ПРОХОД ИЛИ ПО ИСКЪРСКОТО ДЕФИЛЕ?

Тема Re: Как да стигна до Скаклятанови [re: varbin]  
Автор Da Luz (Da Lud)
Публикувано16.04.10 20:58

По-високия е Бовска Скакля.

Карти и упътване как да стигнеш до тази и други забележителности в района - тук:

------------------------------------

Тема Re: Има ли тунели в този район? Петроханския проход нанови [re: varbin]  
Автор JWalker (оптимист)
Публикувано16.04.10 22:10

Искърското дефиле, но на ж.п. линията

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.