Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:40 15.01.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема По Великден на Пириннови  
Автор Orнeдишaщ (змей)
Публикувано12.04.10 08:07

От 2 до 5 април си направихме едно хубаво ходене из Пирина, с което да закрием истинския зимен сезон. Тръгнахме от Предела и през вр. Пирин, Даутов, Албутин, Баюви дупки, Кончето, Вихрен, Муратов и Гергийца стигнахме до хижа "Синаница". Оттам се върнахме през Бъндеришка порта, х. "Вихрен" и х. "Бъндерица".

Не зная, ще имам ли време да напиша нещо за ходенето, но

.

Единственото, което няма как да не отбележа специално, е новата спортна дисциплина, разработена от Павел. Той мина ЦЕЛИЯ маршрут със снегоходки на краката - включително всички скални участъци, Кончето, северния ръб на Вихрен и северния ръб на Муратов вр.

Тема Re: По Великден на Пирин [re: Orнeдишaщ]  
Автор Д (планинар)
Публикувано12.04.10 11:08

Страхотни снимки, Лъчо! Благодаря за изчерпателния и описателен фотопътепис. Някои върхове и ридове не знаех как изглеждат, например Гредаро и Дончови караули..

Поздрави,
Жоро

Тема Re: По Великден на Пириннови [re: Orнeдишaщ]  
Автор Бaтe Бopko (непознат )
Публикувано12.04.10 14:30

Много хубава разходка!
Подробен и много информативен пътепис,
за което допринасят и чудесните снимки!
Поздравления!
Желая Ви успешни трекинги в Пирин и занапред!

Автор svetli_yo (непознат )
Публикувано12.04.10 15:27

Човек, ти направо ме разби. Как знаеш името на всяко едно връхче, връх, ридче, циркусче и т.н не е истина.
А иначе много подробен и хубав снимков пътепис! 10х

Тема Re: По Великден на Пириннови [re: Д]  
Автор Д (планинар)
Публикувано12.04.10 16:27

Явно дир.бг има технически проблем, искам само да уточня, че аз съм Жоро с прякора Дженгала.

Тема Re: По Великден на Пириннови [re: svetli_yo]  
Автор Orнeдишaщ (змей)
Публикувано12.04.10 17:07

Ами, на всяко. Зная по-главните, особено тия, на които съм бил. Колко още има...

Автор won (cool)
Публикувано14.04.10 18:16

Благодаря за споделеното преживяване!
Изпитвам респект пред Пирин, но и към вашият планинарски опит и предизвикателствата, които си поставяте!

Автор re4en1 (новак)
Публикувано14.04.10 22:48

Поздрави с лека завист за преживяното

Автор Acпapyx ()
Публикувано15.04.10 09:51

А, използвате да ме дразните, че в момента не мога да мина да проверя на място

Между другото, използвали сте времето с най-хубавия за ходене сняг, сигурно е било много приятно.

Автор ve_san ()
Публикувано15.04.10 11:15

Здрасти, Лъчо !
Доста време не можех да си влезна в профила, за да се възторгна както си трябва от вашия поход.
На снимките изглеждате усмихнати и щастливи както никога, а вече си имате и цвете до вас, което да краси пустошта от скали и снегове

Желая всичко най-хубаво и на тримата и се надявам, че някой ден и аз ще бъда в състояние да мина по стъпките ви.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.