|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
По Великден на Пирин
|
|
Автор |
Orнeдишaщ (змей) |
Публикувано | 12.04.10 08:07 |
|
От 2 до 5 април си направихме едно хубаво ходене из Пирина, с което да закрием истинския зимен сезон. Тръгнахме от Предела и през вр. Пирин, Даутов, Албутин, Баюви дупки, Кончето, Вихрен, Муратов и Гергийца стигнахме до хижа "Синаница". Оттам се върнахме през Бъндеришка порта, х. "Вихрен" и х. "Бъндерица".
Не зная, ще имам ли време да напиша нещо за ходенето, но .
Единственото, което няма как да не отбележа специално, е новата спортна дисциплина, разработена от Павел. Той мина ЦЕЛИЯ маршрут със снегоходки на краката - включително всички скални участъци, Кончето, северния ръб на Вихрен и северния ръб на Муратов вр.
| |
Тема
|
Re: По Великден на Пирин
[re: Orнeдишaщ]
|
|
Автор |
Д (планинар) |
Публикувано | 12.04.10 11:08 |
|
Страхотни снимки, Лъчо! Благодаря за изчерпателния и описателен фотопътепис. Някои върхове и ридове не знаех как изглеждат, например Гредаро и Дончови караули..
Поздрави,
Жоро
| |
|
Много хубава разходка!
Подробен и много информативен пътепис,
за което допринасят и чудесните снимки!
Поздравления!
Желая Ви успешни трекинги в Пирин и занапред!
| |
|
Човек, ти направо ме разби. Как знаеш името на всяко едно връхче, връх, ридче, циркусче и т.н не е истина.
А иначе много подробен и хубав снимков пътепис! 10х
| |
Тема
|
[re: Д]
|
|
Автор |
Д (планинар) |
Публикувано | 12.04.10 16:27 |
|
Явно дир.бг има технически проблем, искам само да уточня, че аз съм Жоро с прякора Дженгала.
| |
|
Ами, на всяко. Зная по-главните, особено тия, на които съм бил. Колко още има...
| |
Тема
|
[re: Orнeдишaщ]
|
|
Автор |
won (cool) |
Публикувано | 14.04.10 18:16 |
|
Благодаря за споделеното преживяване!
Изпитвам респект пред Пирин, но и към вашият планинарски опит и предизвикателствата, които си поставяте!
| |
|
Поздрави с лека завист за преживяното
| |
|
А, използвате да ме дразните, че в момента не мога да мина да проверя на място Между другото, използвали сте времето с най-хубавия за ходене сняг, сигурно е било много приятно.
| |
|
Здрасти, Лъчо !
Доста време не можех да си влезна в профила, за да се възторгна както си трябва от вашия поход.
На снимките изглеждате усмихнати и щастливи както никога, а вече си имате и цвете до вас, което да краси пустошта от скали и снегове
Желая всичко най-хубаво и на тримата и се надявам, че някой ден и аз ще бъда в състояние да мина по стъпките ви.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|