Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:07 03.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Тема Къмпингнови  
АвторPavel (Нерегистриран)
Публикувано11.06.05 21:42

Търси място на морето на което да отида на къмпинг на палатка това лято.Можете ли да ми предложите някое хубаво място?

Тема Re: Къмпингнови [re: Pavel]  
АвторBapнeнckи тypиcт (Нерегистриран)
Публикувано11.06.05 22:29

Къмпинг Китен. Намира се южно от курортното селище Китен. И Примирско е наблизо...
Успех

Автордpyr вapнeнeц (Нерегистриран)
Публикувано12.06.05 12:50

Две места:
1. Местност "Паша дере" - на 18 км южно от Варна. Минава се през кварталите Аспарухово и Галата и се продължава на юг по пътя за хижа "Черноморец". На около 2 км преди хижата асфалтовият път се раздвоява. Хващаш десния. Асфалтът скоро свършва, но по черен път се пътува още към 3 км. Околността е съчетание на гора, поляни и пясъчен плаж. Идеални условия за палатки, слаба посещаемост. По пясъчната ивица хижа "Черноморец" е на 20 мин път. Там има вода, капанчета и магазин.
2. Местност "Иракли", на юг от Обзор, преди с. Баня. Отклонението е наляво преди пътя да почне стръмното изкачване на билото. Пътят минава край стари лозя, на едно място има отклонение към с. Емона, ти държиш левия път. До края е асфалт, така че няма значение дали вали или не. Излиза се на чуден плаж, непосредствено северно от нос Емине. Подходящи полянки за опъване на палатки, малка рекичка. Сравнително слаба посещаемост.

Автор zmeyb (непознат )
Публикувано01.09.09 15:24

Виж тук

Тема Re: Къмпинг [re: дpyr вapнeнeц]  
Автор Tarambuka35OO (пристрастен)
Публикувано01.09.09 17:24

Иракли и слаба посещаемост !?

Тема Re: Къмпингнови [re: дpyr вapнeнeц]  
Автор Joy_Boy (Изтрещял)
Публикувано03.09.09 07:42

На Паша дере поледния weekend - група 18-22 годишни, сигурно 15 човека поне.. Луда чалга до зори, цялато гора кънтеше.. А и като казвам до зори - имам предвид до 8:30 докато се натовариха и си заминаха.. Вечер остават доста палатки в гората (въобще не е самотно местенце).. Има голям плаж ако ти се разпъва по пясъка, но пък там се пълни през деня, излизат и доста ATVта. много коли също щъкат и доста прах се вдига.. Не ме разбирайте погрешно де.. Аз самият ходих поне 4-5 пъти това лято там на палатки.. Ама да не остане с грешна представа човека за обстановката.
Иракли съм ходил само веднъж и то през седмицата. Имаше си доста хора, но и там е широко по плажа, та има място. Има и нещо като горичка на заден план - но обикновенно местата там са заети. Ако ходите през седмицата (имай предвид, че сме септември вече) сигурно няма да има хора/много хора/ почти никъде.
Друго местенце което ми хареса е Кара Дере - намира се преди Бяла.. Мисля, че се свиваше от разклон за село Голица. Аз ходих съвсем рано през лятото и нямаше много лагери, сега сме почти есен, предполагам пак няма да е претъпкано. А има едни дерета след нос емине, посока слънчев бряг.. Там през черния път се слизаше до доста закътани плажчета. Но е по скоро за разучаване от колкото за къмпинг за ден два с жената.. И трудно се стига /на места не се минава/ с кола (то затва и са готини места - не се стига с кола :)

А да добавя само - за годината в която пита човекът Иракли може и да е било слаба посещаемост :)

Редактирано от Joy_Boy на 03.09.09 07:44.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.