|
|
|
Тема
|
Къмпинг
|
|
| Автор | Pavel (Нерегистриран) |
| Публикувано | 11.06.05 21:42 |
|
|
Търси място на морето на което да отида на къмпинг на палатка това лято.Можете ли да ми предложите някое хубаво място?
| |
|
Тема
|
Re: Къмпинг
[re: Pavel]
|
|
| Автор | Bapнeнckи тypиcт (Нерегистриран) |
| Публикувано | 11.06.05 22:29 |
|
|
Къмпинг Китен. Намира се южно от курортното селище Китен. И Примирско е наблизо...
Успех

| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | дpyr вapнeнeц (Нерегистриран) |
| Публикувано | 12.06.05 12:50 |
|
|
Две места:
1. Местност "Паша дере" - на 18 км южно от Варна. Минава се през кварталите Аспарухово и Галата и се продължава на юг по пътя за хижа "Черноморец". На около 2 км преди хижата асфалтовият път се раздвоява. Хващаш десния. Асфалтът скоро свършва, но по черен път се пътува още към 3 км. Околността е съчетание на гора, поляни и пясъчен плаж. Идеални условия за палатки, слаба посещаемост. По пясъчната ивица хижа "Черноморец" е на 20 мин път. Там има вода, капанчета и магазин.
2. Местност "Иракли", на юг от Обзор, преди с. Баня. Отклонението е наляво преди пътя да почне стръмното изкачване на билото. Пътят минава край стари лозя, на едно място има отклонение към с. Емона, ти държиш левия път. До края е асфалт, така че няма значение дали вали или не. Излиза се на чуден плаж, непосредствено северно от нос Емине. Подходящи полянки за опъване на палатки, малка рекичка. Сравнително слаба посещаемост.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
zmeyb (непознат
) |
| Публикувано | 01.09.09 15:24 |
|
|
Виж тук
| |
|
|
|
Иракли и слаба посещаемост !?
| |
|
|
|
На Паша дере поледния weekend - група 18-22 годишни, сигурно 15 човека поне.. Луда чалга до зори, цялато гора кънтеше.. А и като казвам до зори - имам предвид до 8:30 докато се натовариха и си заминаха.. Вечер остават доста палатки в гората (въобще не е самотно местенце).. Има голям плаж ако ти се разпъва по пясъка, но пък там се пълни през деня, излизат и доста ATVта. много коли също щъкат и доста прах се вдига.. Не ме разбирайте погрешно де.. Аз самият ходих поне 4-5 пъти това лято там на палатки.. Ама да не остане с грешна представа човека за обстановката.
Иракли съм ходил само веднъж и то през седмицата. Имаше си доста хора, но и там е широко по плажа, та има място. Има и нещо като горичка на заден план - но обикновенно местата там са заети. Ако ходите през седмицата (имай предвид, че сме септември вече) сигурно няма да има хора/много хора/ почти никъде.
Друго местенце което ми хареса е Кара Дере - намира се преди Бяла.. Мисля, че се свиваше от разклон за село Голица. Аз ходих съвсем рано през лятото и нямаше много лагери, сега сме почти есен, предполагам пак няма да е претъпкано. А има едни дерета след нос емине, посока слънчев бряг.. Там през черния път се слизаше до доста закътани плажчета. Но е по скоро за разучаване от колкото за къмпинг за ден два с жената.. И трудно се стига /на места не се минава/ с кола (то затва и са готини места - не се стига с кола :)
А да добавя само - за годината в която пита човекът Иракли може и да е било слаба посещаемост :)Редактирано от Joy_Boy на 03.09.09 07:44.
| |
|
|
|
|