|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Заслон Кончето
|
|
Автор |
W_sjanka (минаващ) |
Публикувано | 14.06.09 19:43 |
|
Привет!
Със SPI и Бошулеца спретнахме "командировчица" до заслона на 13.06. На следващия ден/днес-14-06/ обядвахме на Муратово езеро.
Снимки:
Стефо, пусни някоя снимчица и ти, да оплакнем окото с качество.
Редактирано от W_sjanka на 14.06.09 20:43.
| |
|
Браво приятели, направили сте едно добро, което ще ви се върне някога. Съжалявам, че не успях да дойда с вас и да помогна, но ще гледам да се реванширам. Днес направих една разходка в любимата Рила. Ето и малко снимки:
| |
|
Така ли му казваш на поредното си маратонстване?
Стига с тез издевателства над тялото.
Вече сме пораснали- я малко по- кротко.
Иначе БРАВО за еднодневното ти "бягство"!
Бъди здрав!
| |
|
goro_levskara , значи има транспорт от Рилския Манастир? Ще напишеш ли тук разписанието ? мерси
| |
|
Здравей,
Ето ти линк със снимка. Актуално е...
| |
|
Здравей, Жоро!
Би ли ми казал, всеки ден ли пътува този автобус или само уикендите? На Ц. автогара ли спира? Колко е цената на билета? Дали има превоз от София за Рилския манастир? Бях чувал, че въпросния автобус пътувал само до Дупница, но явно е и до София.
| |
|
Здравей,
До Дупница пътува този в 17:10 ч. Този дето бях аз днес и с Вангел миналата година пътува до София, но проблема е, че минава през всички възможни населени места и като тръгнеш в 15:00 и прибавиш задръстванията след Драгичево, то стигаш на автогарата в Овча Купел чак в 18:00 ч. Иначе цената на билета е 10 лв. Относно това дали пътува всеки ден, то не мога да ти дам точен отговор, но предполагам, че да. По другия ти въпрос за транспорт до Рилски манастир от София, то аз миналата година се интересувах, но въпросният пристигаше някъде към 17:00 ч., което за мен беше неприемливо. Сега може да има и други варианти, но аз не ги знам.
| |
Тема
|
Re: Заслон Кончето
[re: Дpyм]
|
|
Автор |
W_sjanka (минаващ) |
Публикувано | 14.06.09 22:19 |
|
От и до Ц. гара няма!!!!- инфо отпреди 2 седмици. Единствената възможност от София /и то до Рила/ е от автогара Овча купел. Другите варианти са с прекачвания в Дупница или Благоевград, но не съм се интересувал по понятни причини. Успех! Ако разбереш за подходящи варианти- пиши.
| |
|
Привет,
ползвал съм неведнъж авт. от Овча купел- 10:20ч. до Р.ман.
пристига около 13:30 ч.
Има и друг - 6:40 от Дупница за Р.ман.Супер е!
Трябва обаче да се преспи на Дупница!
В двата случая ,когато съм го правил,си заслужаваше!
Разполагаш с целия ден!
До среща!
| |
|
е значи днес с вас сме се засекли на премката. Ние се качвахме към Кутело а вие отивахте към Вихрен. До нвои срещи из родните планини!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|