Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:04 16.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема За обувките пак лии ?нови  
Автор chelnik (непознат )
Публикувано28.05.09 23:20

Здравейте, има ли някой ползващ обувките на Salewa ? Дойде време за подмяна на старите които са Asolo-удобна но не е било преход да не вали и мокри крака; HanWag-сухи крака , но от самото начало не ми паснаха на краката

обаче определено по-стабилна от Asolo върху каманаците. Сега се заглеждам по Salewa най-вече ме кефи цялостния висок борд , че много ги жуля .

Тема Re: За обувките пак лии ?нови [re: chelnik]  
Автор ()
Публикувано29.05.09 11:11

и аз обикалям за обувки в момента. Пробвах три или четири модела на Салева, но не ми харесаха особено. По -стабилния (трекинг) модел ми беше супер широк, другите пък бяха много "леки" - с прекалено мека подметка. В магазина питах от кога Салева шие обувки -от три години. Според единия от продавачите, на него Асолото му били по - удобни от Салевата... Аз лично нямам никакво намерение да дам 300 лв за продукт, за който първо не съм чула никакви отзиви отникъде, второ - е на пазара толкова отскоро.
А и изобщо - 300 лв за трисезонна обувка ми се виждат прекалено много. В началото на юни ще има нови зареждания в Макалу и "екипировка.ком", ще изчакам да видя там какво ще се появи... Но като цяло пазарът е супер зле в момента - малко модели, почти никаква "женска" номерация, за това пък - скъпи. Ама така е то, нищо ново под слънцето.

Автор tibetski (непознат)
Публикувано30.05.09 15:16

Определено за Hanwag обувките са много добри за планина и удобни .За мен те и Raichle са най добрите обувки за планина от всякаква гледна точка .Модели на Raichle има в ekipirovka.com и Redrock магазините.

Тема Re: За обувките пак лии ?нови [re: tibetski]  
Автор chelnik (непознат )
Публикувано31.05.09 23:01

Мъка мъка с тез обувки, определено Salewa не е моята обувка. Ще видя и други марки . Ама и тез търговциии , за какво ви трябва ходене , трекинг, хайдинг, разходки, камъни и т.н. АМИ за всичко това заедно. ЕЕЕ неможело така, аз пък нямам нужда и средства за 10 чифта обувки.

Абре дедо ми как е ходил с едните му навуща и цървули ? адее молим ти се

Тема Re: За обувките пак лии ? [re: chelnik]  
Автор Гopckи ()
Публикувано01.06.09 09:18

За мен най-удобните летни обувки са Garmont, модел Flash (но и други подобни модели ще свършат същата работа). Скъсах едни от яко ходене и миналата година си купих пак същите. Бях писал миналата година в една тема причините, но пак накратко: обувката хваща глезена, но не е "трисезонна" (които са ненужно тежки за лятото според мен). Подметката е подвижна което много помага при качвания. Подметката държи здраво. Удобни са поне на мен, само с едно малко мазолче се разминах на Ком-Емине с тази обувка, и не е толкова скъпа колкото разните други "трисезонни" (според мен има два сезона, снежен и безснежен, и ми трябват два чифта обувки, зимни и летни, но това е друг въпрос).

Успех с покупките,
Калоян

Тема Re: За обувките пак лии ?нови [re: Гopckи]  
Автор ivailo.hr (непознат)
Публикувано03.06.09 12:44

"За мен най-удобните летни обувки са Garmont, модел Flash"
А можеш ли да дадеш някакъв линк да се види тази обувка и откъде си ги купил?

Редактирано от ivailo.hr на 03.06.09 12:45.

Тема Re: За обувките пак лии ?нови [re: ivailo.hr]  
Автор Гopckи ()
Публикувано03.06.09 16:27

Ето това е обувката за която говорех,
GARMONT Men's Flash XCR Hiking Boots,

ето я и на снимка:

http://www.ems.com/catalog/product_detail_square.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524442596457&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374302889914

Миналата година ги имаше в Стената (2), ама сега не ги виждам в онлайн каталога, но все пак може и да ги имат, не знам.

Автор valbal56 (непознат )
Публикувано03.06.09 17:18

Трета година целогодишно ползвам Асоло /три сезона/ и до сега не са ми били мокри краката. Вече доста се поочукаха и за зимата ще трябват нови. Мислех си пак за Асоло защото са мн. удобни, но вие ме карате да се замисля, да би и на тях да са им е---- майката. Впрочем, зимата редовно ги третирам с противовлажен спрей.

Автор мaлъk змeй (Криси)
Публикувано03.06.09 23:29

Много съм доволна от обувките ми Бореал. Трисезонни са- в нашите планини ги нося пролет, зима и есен.

Краката ми са сухи, освен това ходя като чоглава и никога не ми е излизал мазол.
Доста са изчистени- нямат разни излишни шевове, които да се късат. И са кафяви, та когато все пак не са изчистени не им личи толкова.

Тема Re: За обувките пак лии ?нови [re: Гopckи]  
Автор ivailo.hr (непознат)
Публикувано04.06.09 11:31

"Ето това е обувката за която говорех,
GARMONT Men's Flash XCR Hiking Boots,
Миналата година ги имаше в Стената (2), ама сега не ги виждам в онлайн каталога, но все пак може и да ги имат, не знам."

Вчера ходих до "Стената". Нямат го вече този модел.
Някой може ли да препоръча хубави, високи и леки обувки за лятото (може и без мембрана). Става въпрос не за т.нар. трисезонни обувки, а за нещо като висока туристическа маратонка.

Какво ще кажете за тези два модела на HANWAG?
http://www.stenata.com/?itemID=1931&groupID=&categoryID=63&brandID=&start=&max=20&order=&direction=&search_submit=&search_word=
и
http://www.stenata.com/?itemID=1930&groupID=&categoryID=63&brandID=1044&start=&max=20&order=&direction=&search_submit=&search_word=

Редактирано от ivailo.hr на 04.06.09 11:34.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.