Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:04 17.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Тема Път Сандански-Гоце Делчевнови  
Автор rusalkatabg (непознат )
Публикувано13.04.09 22:29

Здравейте, аз и мои приятели искаме да си направим екскурзия по южната граница и имам следния въпрос:
Съществува ли някакъв използваем път между Сандански и Гоце Делчев?Според
картата на България ,която имам се вижда някакъв треторазряден път, но нямам представа колко е използваем и дали не прилича на такъв след бомбандировки?
Втприят ми Въпрос е дали има нормален път между Гоце Делчев и Доспат?

Тема Re: Път Сандански-Гоце Делчевнови [re: rusalkatabg]  
Автор risto_turisto (несериозен)
Публикувано14.04.09 10:04

Здрасти - пътят, който описваш от Сандански към Гоце Делчев /през прохода Папаз чаир мисля беше/ е много приятен и беше с нова настилка на места. Верно е, че е с повечко завои, но е много живописен:

Същото се отнася и за пътя Гоце Делчев - Доспат през Сатовча:

Миналата година септември правих същият авто-маршрут. Самоков-Роженски манастир-Рупите-Гоце Делчев-Триград-Чудните мостове-Севлиево-Велико Търново-Самоков.
Те снимки -

Зехте ли си ДОЗАТА планина?

Редактирано от risto_turisto на 14.04.09 10:13.

Тема Re: Път Сандански-Гоце Делчевнови [re: rusalkatabg]  
Автор Speedy_ (любознателен)
Публикувано14.04.09 10:05

Пътя Сандански-Гоце Делчев, през Катунци съществува, а Гоце Делчев-Доспат е нормален. Шосетата са добри като за България. Някои от участъците са скоро ремонтирани. Дупки има на много малко места.

Тема Re: Път Сандански-Гоце Делчев [re: rusalkatabg]  
Автор Блaryн Kaлчeв (Explorer)
Публикувано14.04.09 16:27

Дупки има от разклона на шосето за Атина и Кулата до с.Катунци, по-зле е връзката Виногради-Хърсово, ако решите да разгледате Мелник. Нагоре в планината е добре. Съвсем близо до границата минава пътят Катунци-Парил-Гоце Делчев, но така и не го направиха докрай, за да посетите дивата красота ан планината Славянка.
Гоце Делчев-Доспат го бива без последните 2 км от спускането към Доспат. Спиди, свиркай, ако са ги ремонтирали най-сетне!

Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...

Тема Re: Път Сандански-Гоце Делчевнови [re: Блaryн Kaлчeв]  
Автор Speedy_ (любознателен)
Публикувано14.04.09 18:09

До разклона, където се разделят околовръсното на Доспат и участъка дето минава под стената на язовира и влиза директно в града е ОК. Малко остана, но миналата година не съм ходил и нямам прясна информация. Може и да са го отремонтирали предизборно.
Виногради-Хърсово мани, наистина не е за минаване. Там е ужас. По-добре е да си ползват отклонението от Е-79. От Катунци до няколко км над Горно Спанчево настилката е нова. Малък дупчест участък има на спускане от Папаз чаир към Неврокоп (демек гр. Гоце Делчев). Ще запълнят дупките края а юли преди събора за Илинден и Преображение. Всяка година го правят че идат разни важни клечки с лъскави возила да носят китки и да държат речи на Илинденския събор.
Малко дупки има и при м. Фермата, няколко км след с. Сатовча и тук там след разклона за с. Осина. Текат там едни води и надуват асфалта. Толкоз години не направиха един сносен дренаж там и това си е.

Тема Re: Път Сандански-Гоце Делчевнови [re: Блaryн Kaлчeв]  
Автор dido3 (член)
Публикувано14.04.09 19:23

Катунци-Парил-Гоце Делчев в участъка село Голешово-село Парил е коларски път, който в района на седловината е само за високопроходими машини.

Съмнява ме да го направят някога - района подлежи на силна ерозия от водите наоколо ...

-----------------------------------------------

Редактирано от dido3 на 14.04.09 19:24.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.