|
Тема
|
Андоне,
|
|
Автор |
W_sjanka (минаващ) |
Публикувано | 16.03.09 21:39 |
|
сега е момента да заровим шпагите. Какво мислиш за това:
| |
Тема
|
В бъдеще време
[re: W_sjanka]
|
|
Автор |
Aндoн (Родопска Мечка) |
Публикувано | 16.03.09 22:44 |
|
Вчера тъкмо гледах едни скици и нот. актове на наследствени имоти в района, така че ако стане би ми дошло добре си мисля.
Иначе какво да ти кажа - омръзнало ми е да слушам за разни проекти, които я станат, я не станат.
Между другото, честна пионерска, там не е защитена територия, така че нали се сещаш...
Иначе ти какво предлагаш? Ако сметна за добре, може и да помогна с каквото мога.
Човекът е Човек, когато е на път!
| |
|
Не само в защитените територии се изсича нерегламентирано. Да започнем с това.
Може да се осуети малко по- организирано промяната на регулацията по тези места. Но да е навреме. Щом имаш достъп до тази информация- задълбай! Ще опитаме да побутнем. Поеми отговорността- няма да си сам!
| |
|
Аз никога не съм сам, но това е друга тема.
Думите ти ми звучат като на някакъв комсомолец - давай, с теб сме, ще побутнем, поеми отговорност...
Омръзнало ми е да играя роля на инициатор и главен торнозчия. Нека някой друг захване да бута идеята, пък тогава и аз ще се присъединя. Не за друго, но да се присъединиш към нещо започнато е много по-лесно отколкото да инициираш нещо от начална фаза.
Иначе в крайна сметка никаква конкретна идея не прочетох от теб. Само някакви клишета от типа "давай, с теб сме, поеми отговорност". Дай някакви конкретни предложения и след като ги дадеш, вземи ги започни. Аз ще се присъединя...
Сериозен съм този път в писането си!
| |
|
Нека ти звуча като комсомолец, нека е като чавдарче. Не поемай ТИ инициятивата, ролята на двигател и пр. Замислих се, че случващото е все пак в твоия регион и както сам каза: "Вчера тъкмо гледах едни скици и нот. актове на наследствени имоти в района, така че ако стане би ми дошло добре ". Та ако подадеш поне "сламка" по случая, бих се хванал да направя каквото ми е по силите. От моето местообитание- София не ми идва нищо на идея и реших да ползвам жокер. Желанието ми не е да те карам да бъдеш какъвто не искаш или подобни.. Просто се опитвам да обединя моето желание с твоите възможности.
| |
|
да обединя моето желание с твоите възможности
Много удобно казано
Така де, извинявайте, че се намесвам...
| |
Тема
|
Re: Re
[re: CУ]
|
|
Автор |
W_sjanka (минаващ) |
Публикувано | 22.03.09 19:11 |
|
Не се извинявай, а направи връзката! Ако можеш! Удобно е да критикуваш- по-удобно, отколкото да се ОПИТАШ да направиш онова което мислиш,че е по силите и убежденията ти.
Но както забелязваме- гласа е в пустиня...
| |
Тема
|
Моите възможности
[re: W_sjanka]
|
|
Автор |
Aндoн (Родопска Мечка) |
Публикувано | 30.03.09 19:07 |
|
Че какви са моите възможности?
Аз съм един обикновен човек, който има възможности както на повечето, които пишат тук.
Ти имаш повече възможности от мен, така че давай смело напред.
И нямам вина, че си се объркал да живееш в София и всичко ти е далече освен някои държавни институции, които ги има само там.
Редактирано от Aндoн на 30.03.09 19:08.
| |
Тема
|
Re: Моите възможности
[re: Aндoн]
|
|
Автор |
W_sjanka (минаващ) |
Публикувано | 30.03.09 21:53 |
|
Мнението ти за възможностите ми е не дотам точно.
Обърнах се към теб, защото вярвам, че след като случая е по- в твоя регион, а ти си правен експерт в общината, то би могъл да имаш достъп до инфо, за което да се закачим. От там и да търсим възможности за въздействие спрямо случващото се.
Това от моя страна е и опит да обединим усилия в името на кауза, в която вярваме и двамата- опит да правим нещо заедно, не да се конфронтираме.
Редактирано от W_sjanka на 30.03.09 21:59.
| |
|
Май преди време подписах някаква декларация, че нямам право да изнасям информация извън службата.
Отделно община Пловдив не е побратимена в община Чепеларе. Побратимена е със Истанбул, Санкт Петербург, Бурса, Солун, Рома, Познан, Окаяма, Охрид, Куманово, Петра, Бърно, Кошице, Лайпциг и др.
Като залепят афиш с текст "Елате на първа копка на еди си коя дата еди си къде", тогава ще мислим как да пишем декларации и да действаме. Дотогова всичко си остава само планове на хартия... Това е моето виждане по темата.
| |
|
|
|
|