Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:49 13.05.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Тема Размисли след Пириннови  
Автор ve_san ()
Публикувано17.02.09 13:40

Планината никога не е враждебна, само твоят страх я прави такава.
Миналото и спомените не означават нищо, има само „тук” и „сега”.
Хората, които мислиш за близки, могат да се окажат „чужденци”, а ония, които подценяваш и игнорираш, да са по-близки до теб, отколкото си мислил.
Любовта не може да бъде любов без хармония.
Хармонията трябва да я търсим навсякъде, а не да разрушаваме себе си и света около нас.
Мощните пирински гори, в чиито прегръдки тишината е застинала, са едни от малкото оцелели в тази планина.
Времето е спряло горе, всички часовници показват различен час, но стрелките не помръдват. Ако се замисля за времето, за годините, за младостта, стомахът ми започва да се свива.
Гледам напред, макар навсякъде около мен да е мрак и мъгла.
Гледам нагоре и знам, че някъде натам са върховете, усещам присъствието им като невидима сянка над себе си.
Пирин е суров. Пирин е студен. Пирин ни целува с леден дъх. Белотата ни ослепява.
Едно отдавна забравено чуство на екстаз се заражда в мен. Искам да крещя. Крещя. Няма кой да ме спре. Няма кой да ми каже: „Стига !”.
Величието и студенината на тая планина ми вдъхват сили, и аз вървя, без да усещам умора.
Тя може да ни изцеди, тя може да ни съкруши, тя може да ни смаже...Но не сега...не сега...

Тема Re: Размисли след Пириннови [re: ve_san]  
Автор Anadel ()
Публикувано17.02.09 18:41

Благодаря, че сподели "гръмотевицата" си.
Това с крещенето - все ме е било страх да не заблудя някой, че съм в беда

Автор temp1e (непознат )
Публикувано17.02.09 19:53

ti sega na poet li se prawih ili na gej?
shtoto i w 2ta sluchaia si obraten (da ne kazwam tochno kakyw)

Автор dido3 (член)
Публикувано17.02.09 20:57

Че тя направо си е жена бе, какъв гей ...

-----------------------------------------------

Тема Re: Размисли след Пирин [re: dido3]  
Автор temp1e (непознат )
Публикувано17.02.09 21:59

ami mozhe. kakwto i da e, izglezhda otrintanta i obyrkana. pishe niakakwi neshta , deto mozhe da minat i za poezia, ama triabwa da izperka oshte dosta, za da e isitnska poezia...

Тема Re: Размисли след Пириннови [re: temp1e]  
Автор ve_san ()
Публикувано17.02.09 23:21

"На леглото ми е седнал псевдомузикант
и за всяка моя песен има хиляди уши...Мдаа, да, да..."
Явно живеем в доста объркан свят, щом хората, които открито споделят емоциите си, ги наричат "гейове".
Няма как, жена съм.
Онези, които се срамуват да признаят какво е първичното им усещане при допира с планината или нямат такова, щото са кухи лейки, или са комплексари, щото не ми казвай, че ходиш да си четеш книжка по билата, а ?
Всеки един от нас търси и намира свободата - такава, каквато я разбира.
Ако ти не можеш, не завиждай на другите.
И без обиди !

П.С. Пирин. Зимата. No comment.
"какъв ти тук ужас, той пеел човека..."

Тема Re: Размисли след Пириннови [re: temp1e]  
Автор W_sjanka (минаващ)
Публикувано18.02.09 00:33

Абе ти "Андон" ли си? ИЛИ ЩО? Изчадие..................такова?
ve_san, не се връзвай на глупостите му.
Написала си го чувствено- това си е дарба- не се спирай тук- хубаво е! Крещи! Не спирай.....

<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от W_sjanka на 18.02.09 00:37.</EM></FONT></P>

Редактирано от W_sjanka на 18.02.09 00:41.

Автор ()
Публикувано19.02.09 11:13

Е, всъщност на мен ми звучи много добре да мога да си чета книжката сред тишината на някое било, а не в софийската панелка

А който не може да усети написаното от теб си има проблем, ама си е негов, така че...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.