Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:32 14.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Северна Кореянови  
Автор дoмoceд ()
Публикувано06.12.08 12:57

Безпланинска

от октомври 2008

Съпътстващи илюстрации:

Тема Re: Северна Кореянови [re: дoмoceд]  
Автор JWalker (оптимист)
Публикувано06.12.08 14:43

Впечатляващо.

Тема Re: Северна Корея [re: JWalker]  
Авторpaди (Нерегистриран)
Публикувано06.12.08 18:00

Впечатляващо е, особено след като чета, че е само подготовка за мероприятие след 4 години със 100 000 участника!
Почти като липсата на компютри.

Тема а зимбабве?нови [re: дoмoceд]  
Авторpaди (Нерегистриран)
Публикувано06.12.08 18:07

Интересно ми е по какъв начин успяваш да пътуваш така. Също ми е интересно да видя къде какво става, за щастие написваш по някоя троха и за нас.

И аз пътувам, но.. определено имам известна възможност да го правя повечко, но вместо да се почувствам пътешествал, само се пражда любопитство как може да се пътува още повече. Това е в пряка връзка с онази древногръцка история, в която се казава как повечето познание показвало на човека как нищо не знае.

Тема Re: Северна Кореянови [re: paди]  
Автор JWalker (оптимист)
Публикувано06.12.08 18:15

- Компютрите са опасни, нали? Излъчват вредни за здравето емисии, - осведомява се момичето.
- Спокойно! - отговарям аз - клетъчните телефони са още по-вредни. По тия показатели тук сте в абсолютна безопасност.

Тема Северна Кореянови [re: дoмoceд]  
Автор Acпapyx ()
Публикувано07.12.08 01:23

Като каза за кимирсенията, се сетих за
Саксифрага Фердинанда Кобурги

и Саксифрага Борисии

Автор ()
Публикувано08.12.08 11:41

ЕЕее, впечатлих се! Особено от великата мисъл за фуража и прасетата - уникално проникновение

Страхотен пътепис, чакаме втората част!

Тема Re: Северна Кореянови [re: Acпapyx]  
Авторзъфжъфъзф (Нерегистриран)
Публикувано08.12.08 12:08

Тема в интерес на истинатанови [re: Acпapyx]  
АвторMитko (Нерегистриран)
Публикувано08.12.08 13:19

Борис, както и Фердинанд са имали солидни познания в областа на флората и фауната. Фердинанд даже е минавал за един от най-добрите познавачи на птиците в Европа. За разлика от сегашния "вожд Болгарии", както го титуловат някои узбекски медии, членове на царската ловна дружинка си спомнят как Борис им забранил да стрелят по внезапно изскочила сърна, защото били тръгнали за зайци.
Иначе, на Борис има кръстени десетина растения, но за разлика от по-нови времена, по онова време никой не е станал академик, нито е получил орден "Стара планина" само защото е кръстил растение на царя.

Автор Orнeдишaщ (змей)
Публикувано08.12.08 13:54

Винаги, когато чета такива пътеписи, много се натъжавам. За хорицата там. За децата с промити мозъци. Зе десетилетията, които ще са нужни, за да се преживее напълно това безумие.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.