|
Тема
|
С "Вертикален свят" до Монблан
|
|
Автор | Teoдopa (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.08.08 19:03 |
|
През август школата по алпинизъм "Вертикален свят" организира изкачване до Монблан през Егюи дю Миди - най-атрактивния маршрут до върха. Тук има малко снимки:
http://www.theodora.snimka.bg/album.php?album_id=274158
На връщане се разходихме около ледника Мармолада в Доломитите:
http://www.theodora.snimka.bg/album.php?album_id=274185
| |
Тема
|
Re: С "Вертикален свят" до Монблан
[re: Teoдopa]
|
|
Автор |
hri1OO () |
Публикувано | 15.08.08 20:38 |
|
Браво за качването!
Малко инфо може ли за едни познати? Разбрах, че Агента и Милко от Димитровград се срещнали с Колешев и после от sms научих само, че качили Монблан, а не бяха тръгнали за там. Казаха ли дали ще опитат на Гранд Жорас или за другаде са им плановете?
| |
|
Браво за ходенето!Благодаря за споделеното!
Митко отново доказа, че е роден за водач. Е-й не се спира това момче- от групи по 2-ма- 3-ма, през тимбилдингите, та до Монблан.
Поздрави!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
_Wild_ (man) |
Публикувано | 17.08.08 21:29 |
|
Брей и ние бяхме там миналия август и го качихме през Егюи дьо Миди по маршрута "Three mоunts". Оттам ли сте минали и вие?
| |
|
Ама и вие сте случили на време
Изглежда сте били там малко след мен. И аз го качих по същия маршрут, хубаво беше.
От къде е тази снимка със сераците? Има си тегави места по тресето, някои дори крайно неподходящи за падане, ама това от там ли е?!
| |
Тема
|
[re: hri1OO]
|
|
Публикувано | 19.08.08 14:57 |
|
Яяя, то било пълно с българи. Можеше да си врътнем едно чеверме в Шамони ако се бяхме разбрали:)
Агента и неговите колеги пристигнаха точно когато ние заминавахме. Говориха си с Митко, може би той знае плановете им.
| |
Тема
|
Re: сераци и цепки
[re: мaлъk змeй]
|
|
Публикувано | 19.08.08 15:14 |
|
Снимката със сераците, както и първата снимка от аблума са картички :)
Все се чудех защо хората не снимат тези уникални творения , но ми стана ясно - сутрин на тръгване се минават по тъмно, а на връшане времето е мъгливо. Освен това водачът не беше хепи да спирам за фото точно на снежните мостове. Важното е че ми останаха в главата, щастлива съм че там имам хиляди "снимки"
| |
|
А, снимат си се, при добро стечение на обстоятелствата. Но на най-гадните места и аз не извадих фотоапарат, просто щеше да си е подигравка. Хората се вързали с въже и се чудят как да минат, а ти вървиш развързана и щракаш.
Миналата година бях там с един приятел, качвахме го по нормалния път и той застана по средата на Колоара на мъртвеца да дебне някой камък в полет- ми не е хепи.... Е, сега, като съм на сигурно място пред монитора, съжалявам малко, че не снимах повече...
Редактирано от мaлъk змeй на 20.08.08 07:10.
| |
Тема
|
|
|
Автор | мaмчeтo (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.08.08 11:20 |
|
Споделете как е като цена начинанието и примерно хора с опит в планината, но не алпинисти могат ли да се включат (става дума за догодина) и с кой трябва да се свържем.
| |
Тема
|
[re: мaмчeтo]
|
|
Автор |
Slavei () |
Публикувано | 26.08.08 13:12 |
|
Ето инфо:
Само нещо цената не разбрах при колко души е....
Личното ми мнение е че на 5000 метра при хубаво време може да се качи всеки човек който спортува :) А до Монблан си има нормален туристически път. Екипировката и уменията не са нещо повече от това което се използва в България през зимата.
Успех
| |
|
|
|
|