Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:51 15.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Пистолети на Паничищенови  
Автор Zlatna (търсеща)
Публикувано28.07.08 14:11

Здравейте!
Вчера имаше акция на Паничище на входа на НП "Рила"... ако някой още не е чул какво се случи, може да прочете разказа ето тук:

Мисля, че това е поредната простотия, която не бива да остава нераздухана и без последствия...
Преди седмица един познат в Русе подал жалба в полицията и там му казали: "Бе вие не разбрахте ли, че тая държава не става за живеене бе? Още ли се надявате? На какво бе? Обирайте си крушите и се махайте през граница, тука няма живот..."
Аз още се съпротивлявам, а вие?
Мрачни поздрави!
Златна

"Всички сте жаби и аз просто не мога да проговоря езика ви сам!"

Тема Re: Пистолети на Паничищенови [re: Zlatna]  
АвторPoлaнд (Нерегистриран)
Публикувано28.07.08 14:48

Бяхме само 25 човека. Жалко е, че уж има много хора, които харесват планините, но ги нямаше горе!
Имаше хора от Франция!

Автор W_sjanka (минаващ)
Публикувано28.07.08 15:25

Златна, покажете снимки, видео, кажете името на този задник. За всички ни ще е добре да го знаем кой е.
А за съпротивата- до дупка!!!
Поздрави! В-л

Автор... (Нерегистриран)
Публикувано28.07.08 16:31

Дано да има полиция следващия път с хората, че местни бабаити с оръжие пак ще се намерят...

Тема Ше ме извиняваш, каке, ма нещо не разбрах.нови [re: Zlatna]  
Автор фyтбoлът e пpocтo иrpa (за тъпиКопелета)
Публикувано28.07.08 17:05

В кво точно се е състояла таа "акция", дето сте я провели на бариерата? Много щеше да ми е интересно ако малоумника с пищова не се беше появил, кво щехте да пишете за вече гореспоменатата "акция", кви беха целите, резултатите, дайте некво инфо, за да не бъдете другия път само 2-3 неразбрани адепта с камерки.

Авторwinman (Нерегистриран)
Публикувано28.07.08 20:14

Току що съобщиха по новините. Въоръженият мъж се е предал сам на полицията. Картечният пистолет се е оказал пластмасова детска играчка. Собственика на играчката е глобен 100 лева за хулиганство. Оказва се, че поговорката е вярна: "Шубето е голям страх!"

Тема Re: Пистолети на Паничищенови [re: winman]  
АвторPoлaнд (Нерегистриран)
Публикувано28.07.08 23:23

Към футболния фен и към уй-мен:
Форумът"Туризъм" няма да е същия без такива глави като вашите :)
Ако във Вас имаше нещо свързано с природата и туризма може би щяхте да знаете какви са целите на подоби мероприятия като вчерашното, но уви - не!

Тема Re: Пистолети на Паничищенови [re: winman]  
Автор CocoCountry (ride)
Публикувано28.07.08 23:47

Собсвеникът на играчката, както ти я наричаш, е всъщност нагла мутра, не мислиш ли? Такъв, който има наглостта с джипа си да навлезе в националния парк и да заплашва тези, които си позволяват да СНИМАТ?!!! За мен това е мутрата, която в градски условия би ти ударила два шамара, ако го засечеш на кръстовището, и би си тръгнала безнаказано, защото е от по-висша раса - на недосегаемите от закона, а само от куршум!

Защо ли си мисля, че играчката може и да не е била такава. Все пак мутрата сама я е представила пред полицаите, нали? Тоест имал е време прошлякът да подмени истинското си оръжие с играчка, възможно дори и СЪС участието и съветите на местните полицаи...

Извинявай, ти да ни би да си от тези с ланците и прекършените уши? Щото постоянно проявяваш гордост, умиление и разбиране към побойници, бабаити, хулигани, простаци и въобще такива, КОИТО МАЧКАТ средностатистическия гражданин - независимо дали в планината, или в града?
Замисли се все пак защо се оказа , че живеем в държава , в която мутрата е цар, живеещ в триетажна къща в Бояна /съвсем законно, естествено/, докато за другите остава панелния комплекс.

Тема Re: Пистолети на Паничищенови [re: Poлaнд]  
АвторBaльo (Нерегистриран)
Публикувано29.07.08 01:04

Напълно съм съгласен с теб! :(

Тема Аууу, ма що сте такива пуашуиви, бе, баце?нови [re: Poлaнд]  
Авторpaзoчapoвaн oт repoитe cи (Нерегистриран)
Публикувано29.07.08 09:02

Аз ви имах за некви смели супергерои, тва "еколозите", дето с риск за жувота си, легнали голи на песъка (камънака, калта, тревата, според терена за протест) пред багерите, защитават мойте граждански права да ползвам планината, за които аз така нехая, па то се оказа, че некакъв селяк с водно пистолетче ви правел на маймуни неколко часа. Ше те питам пак, баце, с риск да разтурим омертата ви за мълчание по повод "висшите ви цели", кво искахте да направите оня ден, щото аз бех баш на същото место по същото време, ма като се сетих кви сте друсани хипари (едни и същи сте на сички видове прояви, и да ти признаем, сте ми малко по-неприятни от т.нар от вас "мутри"), си се метнах на шосейката и отпраших за Мальовица.

Изкарах си супер на езерата, баце, а на Мальовица издивех тотално (качих я 4 пъти с шосейката), чудим се дали съм се забавлявал повече от селянина си водния пищак само, ти как мисуиш?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.