Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:42 03.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Маратонки за планина?нови  
Авторbodilov (Нерегистриран)
Публикувано10.07.08 21:39

Лятно време ходя с маратонки по планините. Проблемът ми напоследък е, че не мога да си намеря качествени и удобни такива. Споделете какви марки маратонки използвате, които да са подходящи за многочасови преходи по камънаците на родните планини. Зная, че много ще кажат, че и лятно време се ходи с планинарски обувки. Аз пак питам за здрави и с удобна, щадяща ходилата подметка маратонки. Благодаря за евентуалната информация предварително.

Тема Re: Маратонки за планина?нови [re: bodilov]  
Авторaнoнимeн (Нерегистриран)
Публикувано10.07.08 22:00

Ами да в планината си е най-добре с туристически обувки не за друго но са с по-добри подметки!Дори да си намериш хубави маратонки те не са замислени за такива условия и за това не е същото + това е по-добре обувката да ти обхване глезена!!!

Автор Slavei ()
Публикувано11.07.08 00:07

Класическа маратонка или от тези които се водят за трекинг?

пп
последните няколко години и аз имам този проблем :(

Редактирано от Slavei на 11.07.08 00:07.

Тема Re: Маратонки за планина?нови [re: Slavei]  
АвторMerrell (Нерегистриран)
Публикувано11.07.08 08:18

http://www.alpinsport-bg.com/

s podmetka vibram

Автор Orнeдишaщ (змей)
Публикувано11.07.08 13:50

Аз преди седмица си купих от "Алпи" в София едни много леки, но все пак подсилени (поне на вид) високи маратонки, с подметка Вибрам - казват се Lytos, струват 112 лева. Засега съм доволен. Понеже са нови, за трайност, мокряемост и т.н. нищо не мога още да кажа. Иначе споделям мнението ти, че е безумие посред лято да тръгнеш с някакви "сериозни" тропалдоци по 2 кг. Тези тежат точно 1 кг двете при номер 47, по-малките сигурно са по-леки.

Тема Re: Маратонки за планина?нови [re: Slavei]  
Публикувано11.07.08 19:34

От тези, които се използват за трекинг. За съжаление в Русе няма нито толкова магазини, нито достатъчно предлагане на удобни маратонки. Явно ще трябва да се разходя до София и дано имам късмет с избора. С последните си маратонки можах да си направя кошмарни пришки на ходилата и на двата крака. Отдавна не я бях правил такава.

Тема Re: Маратонки за планина?нови [re: Orнeдишaщ]  
Публикувано11.07.08 19:40

Благодаря за споделената информация, Огнедишащ! Дано се възстановя след кошмарните пришки на ходилата си, които получих преди два дни. Може би трябва да дойда в София на пазар и да имам малко късмет да попадна на нещо удобно и подходящо! Поздрави!

Автор alexg (непознат)
Публикувано11.07.08 20:45

Бодилов - защо да не можеш да си купиш такива обувки от Русе? Lytos се продават в магазин Яко (ул. К. Иречек 18) - имат доста модели и са горе-долу на цените, които споменава Огнедишащ. Доволен съм от тях - имам два чифта за момента. На Яко продават още Raichle, ля-ля не се сещам, но няколко известни марки.
Отделно от Горгона можеш да купиш още видове като Трезета и тем подобни.

АвторTTl (Нерегистриран)
Публикувано12.07.08 11:16

Бодилов, виж тези на Raichel. Приемлива цена, приличат както на маратонки , така и на обувки, подметка вибрам.
http://ekipirovka.com/index.php?p=8&pid=142

Тема Re: Маратонки за планина?нови [re: TTl]  
Публикувано12.07.08 15:22

Благодаря на всички, които отговорихте на въпроса, който поставих. Вече имам идея какво да търся и къде да го намеря. Дано имам късмет да попадна на удобни маратонки, които с удоволствие да скъсам от ходене по нашите, а и чужди планини. С пожелание да ви се случи същото и на всички вас, които ми писахте!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.