Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:45 14.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Жива снимка: велосипеди срещу задръстванията  
Автор fantony ()
Публикувано26.06.08 14:54

Колко място заемат 60 автомобила, хората в тях ако са пеша, ако са с велосипед и с автобус? Предвижването с велосипеди не е ли е едно от решенията на задръстванията, които ни мъчат? Не е ли редно да помислим за транспорт, който оставя малко кислород за дишане в този град?

Събота, 28.06.2008
Място: София, Ул.”Гурко”, между Националния стадион „Васил Левски” и ДАМС
Желаещи да се включат да пуснат майл на p.shtarbanova (ат) velomania-bg.com

Велосипеди: 72 души, които се придвижват с 72 велосипеда, заемат 90 квадратни метра.
Автомобили: 60 автомобила, необходими да превозят 72 души, заемат 1000 квадратни метра. Основано на проучване - 1,2 души средно в автомобил.
Автобус: 72 души могат да бъдат превозени с 1 автобус, който заема около 30 квадратни метра.

Тема Баце, аз познавам една мадама от цирка.нови [re: fantony]  
Автор Aлe, лe бльo! (ХОЛ 4:147 ФРА)
Публикувано26.06.08 18:28

Може да се събира в една много тесна кутийка, да я доведем ли на купона?

Тема Re: Жива снимка: велосипеди срещу задръстваниятанови [re: fantony]  
АвторKMK (Нерегистриран)
Публикувано27.06.08 01:01

Това е добре снимки, мероприятия ОК трябва да има такива неща, но понеже смятам че за да почнат да се променят нещата всеки трябва да погледне и промени първо себе си. И след като в този клуб има много природозащитници който скачат на разправия за щяло и нещяло нека всеки без да се срамува да си каже какъв е неговия принос по конкретния въпрос (може даже да пуснем и отделна тема стига да има желание)

Така - АЗ имам книжка от девет години, до сега нямам и не съм си купувал автомобил като определено причината не е финансова щом имам пари да си купувам толкова други щуротий значи парите не са проблем. Смятам че това е моят личен дребен принос към защитата на околната среда.
Е разбира се като всяко нещо и това мое деяние има доста минуси като освен пренебрежението и насмешката на доста познати за което чесно казано ми е през ...... но най-сериозния минус според мен е това че от доста време не мога да си намеря жена (разбира се нямам предвид труженичка от околовръстното, а ЧОВЕК до себе си) Както знаете мадамите си падат по мъже с лъскави автомобили. Но какво да се направи съдба!!!
Извинявам се за отклонението от темата!

Авторшoфьop (Нерегистриран)
Публикувано27.06.08 14:02

Ми ако пътуваш от блока ти до офиса и е около 2-3 км, що не, ма аз като навъртам на ден средно около 300-400 км, как да ги мина с велосипеда????

Тема Re: Жива снимка: велосипеди срещу задръстваниятанови [re: KMK]  
Авториckpицa живoт (Нерегистриран)
Публикувано27.06.08 14:40

Никога няма да разбера идиотите, които се придвижват за работа към центъра на Сф с кола. Т'ва си е чист мазохизъм - задръстване, липса на места за паркиране...От 7-8 години имам офис на "Лавеле" и всяка сутрин им гледам сеира. Абе, ние сме странен народ в някои отношения.

Тема Re: Жива снимка: велосипеди срещу задръстваниятанови [re: иckpицa живoт]  
Автор igor (:-)
Публикувано27.06.08 15:29

мани аз "имам офис" до семинарията и там сутрин и вечер двжение няма. само задръстване. няколко пъти по симеоновско шосе задръстването почва от околовърстното. ама здраве да е велосипедо тия неща не го бъркат. :-)

I walk in shadows

Тема Re: Жива снимка: велосипеди срещу задръстваниятанови [re: igor]  
Авториckpицa живoт (Нерегистриран)
Публикувано27.06.08 16:03

Мдам, велосипедът... Ама и ходенето пеша не е за пренебрегване. В тоя хаос по улиците като нищо ще те отнесе някой джигит и тогава - язък за колелото, мани другото...:)

Тема Re: Жива снимка: велосипеди срещу задръстваниятанови [re: KMK]  
Авторknight_one (Нерегистриран)
Публикувано28.06.08 01:04

абсолютно си прав за всичко - и аз така , имам книжка от 15 г, мога да си купя убава кола, ама не искам ! и ей , на - и аз седа без свястна мадама

Тема Re: Жива снимка: велосипеди срещу задръстваниятанови [re: knight_one]  
Авторkoko (Нерегистриран)
Публикувано28.06.08 09:01

Ако мадамата е СВЯСТНА, то тогава не би зависело от наличието на автомобил нейното присъствие до теб. Не виждам нищо свестно в това любовта й да зависи от това, което ти притежаваш и й даваш. Щото тогава , ако някой ден ти го загубиш, то автоматично губиш и нея. голяма загуба, няма що. Прав й път на такава.
Обратното се нарича ПЛАТЕНА ЛЮБОВ. /Справка сред по-прочутите в това отношение - Зара, Златка, Евгения, Цветелина Кр. и други подобни измислени , но платени фигури/ Има и по-директно определение на платената любов. Знаеш го.
Те такива мадами ми не требват.

Автор gugi4 (непознат)
Публикувано28.06.08 09:48

мадама на средна възраст с автомобил си търси компания за събото-неделен пешеходен туризъм

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.