|
|
|
Тема
|
На стоп до Гоце Делчев?
|
|
| Автор |
Pulse (непознат
) |
| Публикувано | 20.06.08 04:42 |
|
|
Здравейте, природочани!
Утре ще правя стоп до Гоце Делчев, обаче не знам коя ми е изходната точка от София. Къде трябва да отида, за да изперя палеца. Ако някой знае - да помага. Аз мисля да отида до Бистрица с 68, 89 или 70 и след това вече - надолу..
Благодаря предварително.
Чакам отговор ;)
| |
|
Тема
|
Re: На стоп до Гоце Делчев?
[re: Pulse]
|
|
| Автор | Cтoпaджия (Нерегистриран) |
| Публикувано | 20.06.08 09:27 |
|
|
Стопа за Гоце Делчев е същият като за Благоевград - на Владая. До там може и с вкалче. Имаше и автобус, 58 от Княжево мисля, че беше. От последната спирка на трамвай номер 5 се хваща. След Благоев продължаваш за Банско през Предела - и от там за Гоцето. Успех !
| |
|
Тема
|
Re: На стоп до Гоце Делчев?
[re: Pulse]
|
|
| Автор |
igor (:-) |
| Публикувано | 20.06.08 15:15 |
|
|
а бе хора вие карти нямате ли бе?
.
ето ти тук подробно маршрута, който колегата ти е предложил. аз обаче тъй като те гледам, че те влече Бистрица ми се струва, че искаш да минеш през Велинград. което не е лошо, само дето е малко по бавно и според мен изходната ти точка трябва да е магистралата за Пловдив, която напускаш на Костенец. Ако пък от друга страна държиш да минеш и през Самоков...е аз пак не бих избрал Бистрица ама 3-ката до Пасарел ;-)
ама то туй стопът така или иначе няма смисъл много да се планира така че опъвай палеца пък каквото дойде. току виж си ни се обадил от морето после :-)
I walk in shadows
| |
|
|
|
Той има предвид Бистрица-Ярема-Белчин баня-Дупница. Този вариант не е лишен от смисъл в петък следобяд и в неделя в обратна посока.
Как върви стопът обаче, е друг въпрос.
Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...
| |
|
|
|
|