|
|
|
Тема
|
транспорт до ЦПШ/Говедарци
|
|
| Автор | p (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.06.08 22:46 |
|
|
Някой да има идея утре следобед как може да се придвижи човек?
До Самоков ясно че са на често, връзката след това ми убягва.
Мерси предварително.
| |
|
Тема
|
Re: транспорт до ЦПШ/Говедарци
[re: p]
|
|
| Автор | .mitko. (Нерегистриран) |
| Публикувано | 20.06.08 14:44 |
|
|
Това намерих набързо (малко е старичко, но може-би е още актуално разписанието), макар че ако разровиш, има и по-нови теми с по-нови данни.
Надявам се че няма големи промени поне в часовете на тръгване на микробусчето до ЦПШ (все-пак, и сега са само два курса, не съм чул за повече и за промени от много време насам).
| |
|
Тема
|
[re: p]
|
|
| Автор |
igor (:-) |
| Публикувано | 20.06.08 15:23 |
|
|
Маршрутката за ЦПШ тръгва към 16:30 от Самоков. за Говедарци мисля, че има поне още един два автобуса, единият от които някъде около 14:00. и естествено през почивните дни стопа е доста харен, освен когато хич не връзва ;-).
I walk in shadows
| |
|
Тема
|
[re: igor]
|
|
| Автор |
Mitaka () |
| Публикувано | 23.06.08 14:13 |
|
|
Маршрутката от Самоков за ЦПШ тръгва в 16:15. Това е инфо от събота от един от шофьорите на маршрутките.
Поздрави,
Митака
| |
|
Тема
|
[re: Mitaka]
|
|
| Автор |
kod (SetCom.bG) |
| Публикувано | 24.06.08 07:55 |
|
|
Хм, а няма ли още една маршрутка рано сутринта директно от София до Мальовица вече?
И ако има - в колко часа тръгваше от София.
И още - как седи въпроса с маршрутката от Дупница до Паничище, движи ли се още, изчаква ли пристигането на сутрешния влак от София?
SetCom.bG
| |
|
Тема
|
[re: kod]
|
|
| Автор |
Slavei () |
| Публикувано | 24.06.08 09:33 |
|
|
Има, но човека пита за следобедната маршрутка. Сутрешната тръгва в 8:00 от Самоков, като изчаква първата маршрутка от София.
За Паничище - до колкото знам все още я има.
| |
|
Тема
|
[re: kod]
|
|
| Автор |
Mitaka () |
| Публикувано | 24.06.08 13:43 |
|
|
Както Слави е написал има маршрутка в 7:00 сутринта от София, която прави връзка в Самоков с тази за Мальовица.
Ако обаче се окаже, че на авто гара Юг има много хора директно за Мальовица, може и да тръгне допълнителна маршрутка директно за там, както стана тази събота.
Поздрави,
Митака
| |
|
|
|
|