Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:57 13.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Тема Туристическа раница или куфар?нови  
Авторпишмaн (Нерегистриран)
Публикувано08.06.08 19:59

Чудя се кое е по-добро за пътувания до морето и из страната - туристическа раница на гърба или куфар на колелца?
Какво ще ме посъветвате?
И откъде да купя и каква марка.

Аз съм от София

Тема Re: Туристическа раница или куфар?нови [re: пишмaн]  
Автор/ (Нерегистриран)
Публикувано08.06.08 20:33

Ако обикаляш повече по асвалт и те мързи - куфар с колела
Ако обикаляш повече по неравни пътища пътеки Раница.
А като ти гледам никчето защо не си наемеш шерп или по-добре стой си у дама

Тема Re: Туристическа раница или куфар?нови [re: /]  
Авторджaнkaтa (Нерегистриран)
Публикувано09.06.08 02:37

Е твоя пък ник е страшен, няма що... А ти пишмане си вземи куфар и не ги слушай тия виртуални туристи. И те ходят с куп ненужни глупости в планината.

Автор Peдoви Cтpaжниk Mopkoв (light)
Публикувано09.06.08 14:16

Раница. Защото ръцете са ти свободни и обемът което може да заема в пространстовото се увеличава или намалява според багажа в нея. Но куфарът е по представителен при пресичане на граници

А за купуване - Таshev - от Metro.

Горният текст е забранен за разпространение като злепоставящ Делото на Светлината.
PS И Тъмнината.

Тема Re: Туристическа раница или куфар?нови [re: Peдoви Cтpaжниk Mopk]  
АвторГьoko (Нерегистриран)
Публикувано09.06.08 15:55

Куфарът е по-представителен при преминаване на граници, но пък него повече го ровят митничарите. Пък като ви видят 3-4-5 човека с огромни раници, им е ясно какви сте, що сте и не си дават много зор да ви проверяват. Особено пък ако по раниците има окачени отвън въжета, пикелчета .... Голям кеф е да гледаш как всички останали да границата ги ровят до побъркване, пък ти минаваш "между капките".

Иначе за куфар или раница - и аз съм за раницата! Като бях студент, много бързо се ориентирах в обстановката, че една раница, пълна с буркани, тежи по-малко на гърба, отколкото сак с буркани в ръка

.

Тема Re: Туристическа раница или куфар? [re: пишмaн]  
АвторЛeтящ Tpън (Нерегистриран)
Публикувано09.06.08 17:21

Сандък!
Дървен с две дръшки от едната и още две от другата страна!
По избор мое и с ключалка.

Авторflorimel (Нерегистриран)
Публикувано09.06.08 21:34

Раница!Мяташ я на гръб и се гледаш кефа. откакто ползвам голяма раница, има нема 15 г., куфарите мухлясват в мазето. Миналото лято реших да ползвам сакче за да идем с детето на басейна на Панчарево. откъсна ми рамото.

а ситуация в която в една ръка влача куфар, в другата дете, в третата нещо друго... хич не си я представям. Ама си зависи и какво носиш. Дрехи дето не трябва да се мачкат не са за раница.ако носиш и някаква допълнителна чанта освен куфара, няма да то останат ръце да си дупчиш билетчето до гарата.

Тема Бе то по тая логика...нови [re: Лeтящ Tpън]  
Автор Яceн_ (като мъгла)
Публикувано10.06.08 08:58

...най-добре е Багажът!

(Ако сте чели Тери Пратчет, ще знаете за какво става дума!)

Хомо Сапиенс - това означава възможност, но не винаги способност за мислене

Автор steppenwolf (Фенът!)
Публикувано10.06.08 09:32

Аз съм за двете,, в зависимост от ситуацията. Ако не се налага носене на гръб-сака(куфарът) определено е по удобен. Не се налага за всяко нещо да изваждаш целият багаж от раницата-куфарът е далеч по удобен за ровене.

We Gonna Feel It

Тема Re: Бе то по тая логика...нови [re: Яceн_]  
Автор igor (:-)
Публикувано10.06.08 13:30

Дума да няма тъй си е! Само дето мъдрото крушово дърво е сред изчезналите видове по тия земи, а и в метро май не се продава.....мъка мъка

I walk in shadows

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.