Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:24 16.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Среща на клуба?нови  
Авторtuk-tam-tam-tuk (Нерегистриран)
Публикувано16.05.08 08:24

Ще има ли среща на клуба?Кога и къде?

Тема Re: Среща на клуба?нови [re: tuk-tam-tam-tuk]  
Автор Яceн_ (като мъгла)
Публикувано16.05.08 12:08

Тия мероприятия комай останаха само спомен от доброто старо време. Ще си живеем с носталгията по тях.

Моето впечатление е, че с времето се заформиха отделни групи "по интереси", ако мога така да се изразя, които си правят сбирки отвреме-навреме, но тук не се чува много за тях.

Като се замисля, май така е по-добре. Практиката показа, че не може да се угоди на всички и все се намират хора, които не желаят да правят компромиси. И почваха едни разправии... за запълване на пространството в сърварите на ДИР-а. А сега гледай колко спокойно е.

Хомо Сапиенс - това означава възможност, но не винаги способност за мислене

Тема Re: Среща на клуба?нови [re: tuk-tam-tam-tuk]  
Авториckpицa живoт (Нерегистриран)
Публикувано16.05.08 12:20

Сбъркал си клуба.

Тема Re: Среща на клуба?нови [re: Яceн_]  
Автор windrider (парапланинарист)
Публикувано17.05.08 12:34

Еееех, какви времена бяха...

Поздрави:

Животът е такъв, какъвто си го направиш!!!

Тема Re: Среща на клуба?нови [re: windrider]  
АвторЛюбoпитeн (Нерегистриран)
Публикувано17.05.08 13:01

Че ти ходил ли си на среща на клуба през 2001 г.? Или пак си много отворен:
Барабар Ачо със старите кучета?

Тема Re: Среща на клуба?нови [re: Любoпитeн]  
Публикувано17.05.08 13:31

Ако не съм отворен, няма да духа вятър

през далечната 2001-ва съм бил бедно студентче, без никакви познания що е това Интернет, и има ли той почва у нас. Така се стекоха обстоятелствата.
А ти по рождение ли си "старо куче"

Ако имах опцията да се родя "старо куче" сигурно щях да си намеря друго занимание.

Поздрави:

Публикувано17.05.08 13:58

Никой не се е родил старо куче. И не е толкова важно кой е старо куче и кой не е. Важното да се усещаш, за да не правиш неуместни изказвания. Именно заради такива изказвания преди време ти бяха вдигнали мерника тук. Тогава пак се правеше на виден клубен член, въпреки, че се беше появил около година по-рано. Не стига това ами се опитваше да развиваш и организационна дейност сред широките народни кандидат-клубни маси в стил комсомолски секретар от едно време. А някои хора просто ненавиждат да бъдат организирани.

За конкретния случай: ех какви времена бяха. Ами както сам казваш теб не те е имало тук, така че какви са били времената други знаят, ти не.

Тема Re: Среща на клуба?нови [re: Любoпитeн]  
Публикувано17.05.08 15:47

Изказванията са си напълно уместни – за ония времена, за които иде реч съм чел и са ми разказвали не веднъж, което е достатъчно да знам как е било.
Хората, за които казваш, че са ми вдигнали мерника, ако изобщо е имало “вдигане на мерник” бяха все анонимни такива, чието мнение не зачитам. Изключение правят донякъде полу-анонимните “искрица живот”.

“...Тогава пак се правеше на виден клубен член...”
Грешка, нито съм се правил, нито сега се правя, че да казваш “пак”, друг е въпроса дали ти си ме представял като такъв. Нормално, интернета лъже.

“...Не стига това ами се опитваше да развиваш и организационна дейност...”
Не съм се опитвал, просто го правех го. При това се справях доста добре, като за организатор – самоук. И доста спечелих от това, и не само аз (не и материални облаги).

Уважавам мнението на тези, които “просто ненавиждат да бъдат организирани”, така, както е логично и същите тези да уважават мнението на другите.

С това смятам да изляза от темата, ако имаш нещо да допълниш, направи го на лична бележка.

Поздрави:

Публикувано17.05.08 16:21

Изказванията са си напълно уместни – за ония времена, за които иде реч съм чел и са ми разказвали не веднъж, което е достатъчно да знам как е било.

В такъв случай репликата би следвало да бъде: Ееех, какви времена са били!
Това предполага, че не си бил участник в събитията.
Ееех, какви времена бяха! предполага точно обратното.

Тогава пак се правеше на виден клубен член, въпреки, че се беше появил около година по-рано. Не стига това ами се опитваше да развиваш и организационна дейност сред широките народни кандидат-клубни маси в стил комсомолски секретар от едно време. А някои хора просто ненавиждат да бъдат организирани.

Това горното е единно цяло и има един смисъл, когато се чете цялото, а може да придобие съвсем друг, когато се разбие на изречения и части от изречения, което си направил ти т.е. да вадиш от контекста.

Написах ти 2 реда по-скоро като приятелски съвет, отколкото като заяждане, но ти си дотолкова самоуверен в себе си, че предизвика цяла поредица от реплики и дуплики. Честно казано ми писна от тия уточнявания кой кого, защо и как. Вкратце: ако продължаваш да се държиш по същия начин ще обереш още доста негативи. Всичко зависи само от теб, а не от разните анонимници.

Всичко хубаво!

Тема Re: Среща на клуба? [re: Любoпитeн]  
АвторBълk-Eдинak (Нерегистриран)
Публикувано18.05.08 10:23

Аз никога не съм бил малко пале, нито съм се родил старо куче.

Винаги съм бил Вълк - от тия дето не ходят на сбирки.

Обаче, любопитното старо куче, дето твърди че дава приятелски съвет на тоя Ачо, всъщност се заяжда с него по най-долния и педерастки начин.

И ми стана любопитно, какво прави това лайно в клуб за планински туризъм, след като планината педерасти не търпи.

... а да бе - сетих се... Сигурно е гледало филма "Планината Броукбек"

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.