Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:21 18.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Тема Зелени Рид, Пазардере и Баучернови  
Автор Джeнraлa (планинар+скиор)
Публикувано03.12.07 13:21

Още от лятото чаках да дойде зимата и най-после дойде дългоочакваният уикенд да тръгна със снегоходки по баира!
С двама приятели/ един от тях отскоро пише в клуба под името dareal/ ходихме на х.Вазов по Зелени рид и слязохме на следващия ден на Рилския манастир по рида Баучер. Вчера времето беше фантастично - слънчево и топло! Само в събота в участъка Зелени камък - Раздела духаше зверски вятър и трябваше да прикрем лицата със шалове и маски. Сняг има доста за началото на декември - сложихме снегоходките в гората под заслона Киро, а ги свалихме чак малко преди да навлезем в гората под връхчето Баучер.
Още на автогара юг се срещнах с Огнедишащ и Павел - отиваха за х. Грънчар, а в Рилския манастир се събрахме пак - слезли са през х.Рибни езера. Така че те също може би ще драснат няколко думи и снимчици. Явно добър уикенд за клуба!:)

Снимки:

Тема Re: Зелени Рид, Пазардере и Баучернови [re: Джeнraлa]  
Автор Acпapyx ()
Публикувано03.12.07 13:57

Я! Вие сте слезли на манастира след мен!

Тема Re: Зелени Рид, Пазардере и Баучернови [re: Acпapyx]  
Автор Orнeдишaщ (змей)
Публикувано03.12.07 14:13

Ти къде си бил? Аз те търсих по телефона в петък, но безуспешно.

Тема Re: Зелени Рид, Пазардере и Баучернови [re: Джeнraлa]  
Автор bilivo (Mermaid+if)
Публикувано03.12.07 15:47

Браво, браво и ние мислехме да ходим по Зелени рид към Вазов, но промяна в плана ни принуди да направим нещо полунощно

Тема Re: Зелени Рид, Пазардере и Баучер [re: Джeнraлa]  
Автор dareal (непознат )
Публикувано06.12.07 09:16

рида БАучер ми се превърна в един от любимците. Да се върви по него е невероятно!
И един съвет от мен. Внимавайте за леда по автогарите, поне на тази в Самоков.
Едно глупаво падане на тази автогара замалко да ме принуди да се откажа от цялото пътуване, но все пак не го направих.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.