|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Здравченица - Берковица
|
|
Автор |
Jefff (скитник) |
Публикувано | 28.08.07 00:18 |
|
Тези дни мисля да се разходя от Петрохан през връх Ком и Здравченица до Берковица. До Ком маршрута ми е познат. Предполагам и до Здравченица ще успея да се ориентирам.
Интересува ме в какво състояние е пътеката, която слиза след Здравченица към Женска река и ориентировъчно за колко време се минава.
Благодаря за помощта предварително.
| |
Тема
|
Re: Здравченица - Берковица
[re: Jefff]
|
|
Автор |
Jefff (скитник) |
Публикувано | 28.08.07 20:09 |
|
Явно от там не минават много хора. Утре отивам и ще пиша като се върна.
| |
Тема
|
|
|
Автор | icci (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.08.07 08:33 |
|
Ot hija Kom v.Kom v.Kamarata do hija Zavrachica ima zimna markirovka posle se zasicha s Markiranata pateka Berkovica-Chiprovci-Belogradchik
| |
Тема
|
[re: icci]
|
|
Автор |
Jefff (скитник) |
Публикувано | 30.08.07 21:31 |
|
За зимната маркировка ясно. Гледам и ти като мен (в темата за Руй) си направил техническа грешка - хижата е Здравченица, не Заврачица.
Пътеката Берковица - Чипровци - Белоградчик не ми върши работа, тя слиза на Черешовица, а от там е трудно с транспорта.
Иначе пътеката, която имах предвид учудващо си беше на мястото. Е, за да не е всичко идеално имаше сечище и пресичащи я 3-4 изровени пътя.
Снимки и описание на маршрута от 1961г - малко по-късно.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Jefff (скитник) |
Публикувано | 12.09.07 00:54 |
|
Нанесох маршрута, по който минах (Петрохан - Ком - Здравченица - Берковица) на картата. Ето:
Редактирано от Jefff на 12.09.07 00:54.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Da Luz (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.09.07 00:55 |
|
Джеф, поздравления за интересния маршрут и благодаря за ценната информация. Ако искаш изпрати данни да го публикуваме в
| |
Тема
|
[re: Da Luz]
|
|
Автор |
Jefff (скитник) |
Публикувано | 30.09.07 11:27 |
|
За сега няма как, понеже бях без GPS Иначе ако имаш някакви други въпроси ще се радвам да отговоря.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Da Luz (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.09.07 20:33 |
|
Жалко...
Мислех, че си си бил с ГПС, щото много реалистично си нанесъл маршрута.
| |
Тема
|
[re: Da Luz]
|
|
Автор |
Jefff (скитник) |
Публикувано | 30.09.07 20:42 |
|
По-нататък ще го запиша. Реалистично е, защото топографската карта, която носех е доста точна.
Между другото какво ще кажеш за eTrex Venture Cx? Дали ще имам проблеми с него откъм чувствителност?
| |
Тема
|
Re: eTrex Venture Cx
|
|
Автор | Lamia Triglava (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.09.07 21:54 |
|
Ще имаш. В гъсти гори, дълбоки дерета и на места с частична видимост (примерно лакатнишките скали), точността е пожелателно нещо. Но за сметка на това 30+ часа с 2 акумулаторни батерии 2500 mAh са реалност. Като цяло уредът е достатъчно добър за парите си. Вече 7 месеца го ползвам и ми върши добра работа.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|