Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:42 08.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Туризъм
*Кратък преглед

Тема плаща ли се на паркинга на хижа Вада?нови  
Автор docentaa (непознат )
Публикувано26.08.07 20:43

и колко?
а има ли възможност преди тоя паркинг да се спре?
и пътя наистина ли е толкова лош колкото казват?

Тема Re: плаща ли се на паркинга на хижа Вада?нови [re: docentaa]  
Автор alexoff ( (_)] .)
Публикувано26.08.07 21:45

Тази година не съм стъпвал на Вада. Последно преди 2 години платихме 2 лева доколкото си спомням. Хижаря ни потърси пари но съответно не ни издаде никакъв документ за тях, след като отказа и ние решихме, че няма да плащаме, при което каза, че не отговарял ако някой разбие колата открадне нещо или самата кола откраднат. Но по начина по който го каза си звучеше като заплаха и така решихме да не се занимаваме с глупости и му дадохме 2-та лева. Миналата година когато ходих на Вада просто подминах хижата и малко по нагоре си оставих колата, нямаше никакъв проблем. А относно пътя наистина е много зле.

Тема Re: плаща ли се на паркинга на хижа Вада?нови [re: alexoff]  
Авторem (Нерегистриран)
Публикувано27.08.07 13:25

Да,плаща се.Тази година е 5 лв-възмутително.Юли месец паркирахме малко преди паркинга безпроблемно.Весело!

Тема Re: плаща ли се на паркинга на хижа Вада?нови [re: em]  
Автор docentaa (canon)
Публикувано27.08.07 13:31

питам понеже и на вада се плаща но там спирам преди хижата и няма проблем.

Тема Re: плаща ли се на паркинга на хижа Вада?нови [re: em]  
АвторVaniSZ (Нерегистриран)
Публикувано27.08.07 16:08

Тези дни паркинга на Вада беше 3 лв и даваха квитанция Мисля че може и преди хижата стига да не са изчерпани отбивките - през уикенда и на самия паркинг беше трудно с местата
Поздрав

Тема Винаги се е плащало [re: docentaa]  
Автор Topeaдop (AlteSchlampe)
Публикувано27.08.07 17:37

Таксата за паркинга на Вада е определена от властите в Говедарци или Самоков - мисля, че някой от кметовете дирижира тоя парад.

И си позволява да я вдига, когато и както му хареса....

I'm moving along on the wings of time

Тема Re: Да плаща се 3 лева?нови [re: alexoff]  
АвторПaлeчka (Нерегистриран)
Публикувано28.08.07 17:46

Да. Заплаща се. На нас ни взеха 3 лева, защото се върнахме още същата вечер. Издават и бележка за платена такса. Бяхме на 25.08.2007г.

Тема Re: плаща ли се на паркинга на хижа Вада?нови [re: docentaa]  
Автор ggf (@passenger@)
Публикувано28.08.07 18:46

Миналата година пролетта платих 3 лв., за 24 часа и ми даде квитанция. През декември, като ходих той ми поиска 5 лв, обърнах колата и я спрях на отклонението за Урдина река.
По Нова година ни взе 10 лв. за два дена т.е. по 5 лв. на ден, но не ни издаде бележка. Питах го защо е 5 като пролетта е било 3 лв. ,той ми каза , че може би внукът му е бил и ми е взел толкова, но аз си спомням , че не беше. А освен това чистели пътя (п/з зимата). Глупости той въобще не беше пипан, дори сгурия пред хижата на паркинага не беше хвърлена, а и снега не беше почистен.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.