|
Тема
|
плаща ли се на паркинга на хижа Вада?
|
|
Автор |
docentaa (непознат
) |
Публикувано | 26.08.07 20:43 |
|
и колко?
а има ли възможност преди тоя паркинг да се спре?
и пътя наистина ли е толкова лош колкото казват?
| |
Тема
|
Re: плаща ли се на паркинга на хижа Вада?
[re: docentaa]
|
|
Автор |
alexoff ( (_)] .) |
Публикувано | 26.08.07 21:45 |
|
Тази година не съм стъпвал на Вада. Последно преди 2 години платихме 2 лева доколкото си спомням. Хижаря ни потърси пари но съответно не ни издаде никакъв документ за тях, след като отказа и ние решихме, че няма да плащаме, при което каза, че не отговарял ако някой разбие колата открадне нещо или самата кола откраднат. Но по начина по който го каза си звучеше като заплаха и така решихме да не се занимаваме с глупости и му дадохме 2-та лева. Миналата година когато ходих на Вада просто подминах хижата и малко по нагоре си оставих колата, нямаше никакъв проблем. А относно пътя наистина е много зле.
| |
Тема
|
[re: alexoff]
|
|
Автор | em (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.08.07 13:25 |
|
Да,плаща се.Тази година е 5 лв-възмутително.Юли месец паркирахме малко преди паркинга безпроблемно.Весело!
| |
Тема
|
[re: em]
|
|
Автор |
docentaa (canon) |
Публикувано | 27.08.07 13:31 |
|
питам понеже и на вада се плаща но там спирам преди хижата и няма проблем.
| |
Тема
|
[re: em]
|
|
Автор | VaniSZ (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.08.07 16:08 |
|
Тези дни паркинга на Вада беше 3 лв и даваха квитанция Мисля че може и преди хижата стига да не са изчерпани отбивките - през уикенда и на самия паркинг беше трудно с местата
Поздрав
| |
|
Таксата за паркинга на Вада е определена от властите в Говедарци или Самоков - мисля, че някой от кметовете дирижира тоя парад.
И си позволява да я вдига, когато и както му хареса....
I'm moving along on the wings of time
| |
Тема
|
Re: Да плаща се 3 лева?
[re: alexoff]
|
|
Автор | Пaлeчka (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.08.07 17:46 |
|
Да. Заплаща се. На нас ни взеха 3 лева, защото се върнахме още същата вечер. Издават и бележка за платена такса. Бяхме на 25.08.2007г.
| |
Тема
|
[re: docentaa]
|
|
Автор |
ggf (@passenger@) |
Публикувано | 28.08.07 18:46 |
|
Миналата година пролетта платих 3 лв., за 24 часа и ми даде квитанция. През декември, като ходих той ми поиска 5 лв, обърнах колата и я спрях на отклонението за Урдина река.
По Нова година ни взе 10 лв. за два дена т.е. по 5 лв. на ден, но не ни издаде бележка. Питах го защо е 5 като пролетта е било 3 лв. ,той ми каза , че може би внукът му е бил и ми е взел толкова, но аз си спомням , че не беше. А освен това чистели пътя (п/з зимата). Глупости той въобще не беше пипан, дори сгурия пред хижата на паркинага не беше хвърлена, а и снега не беше почистен.
| |
|
|
|
|